GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Veto από το ΠΑΣΟΚ σε debate με στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ

Το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να μην συμμετέχουν τα στελέχη του σε εκπομπές τύπου μονομαχίας, τα γνωστά debates, τα οποία θα έχουν μόνο ως προσ...


Το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να μην συμμετέχουν τα στελέχη του σε εκπομπές τύπου μονομαχίας, τα γνωστά debates, τα οποία θα έχουν μόνο ως προσκεκλημένους νυν και πρώην στελέχη του, όπως αναφέρεται σε άτυπο σχόλιο της Χαρ. Τρικούπη.
Προφανώς η απόφαση αντανακλά στην επιθυμία του Ευ. Βενιζέλου να μην υπάρξει προεκλογική αντιπαράθεση με στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών που ίδρυσε ο Γιώργος Παπανδρέου, για να μην εστιαστεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης σε μια άγονη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο κομμάτων. “Αλλωστε, όπως τόνισε ο κ. Βενιζέλος και στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, το θέμα δεν είναι η ίδρυση ενός κόμματος, αλλά τα προβλήματα της χώρας και η ενότητα της παράταξης.
Η Χαρ. Τρικούπη διευκρινίζει, πάντως, ότι «τα στελέχη και οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχουν σε κάθε συζήτηση με εκπροσώπους των κομμάτων». Και όπως προκύπτει από τη συνέντευξη της εκπροσώπου τύπου Εύας Καϊλή, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα μετέχουν σε ευρύτερα πάνελ, στα οποία θα μετέχουν και στελέχη του νεοϊδρυθέντος Κινήματος.
Στο άτυπο σχόλιο του Γραφείου Τύπου αναφέρεται επίσης:
«Με το ήθος που πρεσβεύουμε, θα αποφύγουμε τηλεοπτική προεκλογική παρουσία με συμμετοχή μας σε πάνελ τύπου μονομαχίας (debate) μόνο ανάμεσα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και σε πρώην στελέχη του. Για εμάς προέχει η ενότητα της Παράταξης και ο σεβασμός στον κόσμο που ιστορικά την στήριξε.
Προτεραιότητα μας η ευθύνη για την Ελλάδα».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Ελάχιστος μισθός στη Γερμανία 1.473 ευρώ τo 2015

    Ελπίζω, φίλε Νεοέλληνα, να πήγες να εισπράξεις το κατώτατο μισθό σου 500 ευρώ, για να πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας και τους φόρους ( ΕΝΦΙΑ, κλπ ) και τα ληξιπρόθεσμα χρέη σου, ώστε να μπορέσεις να πας στη κάλπη να ψηφίσεις ξανά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και το κόμμα του ΓΑΠ ( όλοι τους έχουν καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ) που βοηθάνε την ευημερία του γερμανικού λαού.

    Φυσικά για το οικονομικό σου χάλι ξέρεις ποιοι φταίνε, ; Ο Σύριζα και ο Καμμένος που κυβερνούσαν από το 1975 και μετά. Όχι, δεν φταίνε τα πολιτικά τζάκια και η οικογενειοκρατία, αλλά εσύ φίλε Νεοέλληνα που δεν βοηθάς τους έντιμους πολιτικούς που προσπαθούν να σώσουν την Ελλάδα από τη χρεοκοπία ( στην οποία οι ίδιοι την οδήγησαν ! ).

    Σκύψε, λοιπόν, το κεφάλι στα "τρομοκρατικά" δελτία ειδήσεων των αγνών καναλιών, αγνών ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται για τα συμφέροντά σου, αλλά για σένα τον άνεργο και τον νεόπτωχο !

    Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι αυτοί που σπέρνουν ειδήσεις "πανικού" δεν έχουν να κερδίσουν κάτι ( πχ κρατικές θέσεις, ανέλιξη στον κρατικό μηχανισμό με υψηλούς μισθούς ) ! Όχι, είναι απλοί, αγνοί, άδολοι συμπατριώτες μας που νοιάζονται για εμάς, όχι για τον εαυτούλη τους. Αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις ακόμα. Άλλες 26 μέρες πλύσης εγκεφάλου, κατατρομοκράτησης, επειδή πιστεύουν ότι εσύ και εγώ είμαι άβουλα πλάσματα, χειραγωγημένα, ισόβιες δικές τους μαριονέτες.

    Το ερώτημα είναι πόσο αντέχεις, εγώ, εσύ και τα παιδιά μας να είμαστε ραγιάδες τέτοιων ανθρώπων ( ανιδιοτελών, βεβαίως,βεβαίως )...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση