GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Φωτιά σε μονοκατοικία στη Ξάνθη – Απειλήθηκαν σπίτια! [video + photos]

Φωτιά σε μονοκατοικία στην περιοχή του Πούρναλικ ξέσπασε λίγο μετά... τις 6.00 το απόγευμα της Παρασκευής, προκαλώντας μεγάλη κ...



Φωτιά σε μονοκατοικία στην περιοχή του Πούρναλικ ξέσπασε λίγο μετά... τις 6.00 το απόγευμα της Παρασκευής, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία έσπευσε στο σημείο με τρια πλήρως επανδρωμένα οχήματα.

Η φωτιά ξεκίνησε από στρώμα ύπνο στη βορειοδυτική πλευρά του σπιτιού και έγινε αντιληπτή από γείτονες που έσπευσαν να ειδοποιήσουν την Πυροσβεστική, ενώ οι ένοικοι βρίσκονταν εντός της οικίας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία όχημα της Π.Υ. Ξάνθης καθώς και η Τροχαία που απέκλεισε την περιοχή. Η φωτιά απείλησε και παρακείμενες οικίες μιας και αυτές εφάπτονταν μεταξύ τους ενώ προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή, με τη γειτονιά να σηκώνεται στο πόδι παρακολουθώντας την επιχείρηση κατάσβεσης.

Μάλιστα οικία επί της οδού Αθανάσιου Διάκου απειλήθηκε άμεσα από τις φλόγες και τους πυκνούς μαύρους καπνούς που σκέπασαν την περιοχή ωστόσο η έγκαιρη επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής αποδείχθηκε σωτήρια. Από τις φλόγες προκλήθηκε σοβαρές υλικές ζημιές στη μονοκατοικία, ενώ οι ένοικοι απομακρύνθηκαν σώοι και αβλαβείς.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε φωτιά στο στρώμα ύπνου ενώ στο σημείο της κατάσβεσης πέραν της πολυπληθούς ομάδας των Πυροσβεστών βρέθηκε και ο Διοικητής της Π.Υ. Ξάνθης επιτηρώντας την επιχείρηση.

Για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά διενεργείται προανάκριση.

Προηγήθηκαν 2 φωτιές
Άξιο αναφοράς το γεγονός πως λίγη ώρα νωρίτερα προηγήθηκαν ακόμη δυο φωτιές τις οποίες κλήθηκε να αντιμετωπίσει άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης η μία στην περιοχή της Φελώνης, κοντά στα νεκροταφεία και η άλλη στο Μαγικό σε αγροτική έκταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση