GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι "Ο Άντρας της Εβδομάδας" Του WWD

Το Women's Wear Daily αφιέρωσε τη στήλη του, "Ο Άντρας της Εβδομάδας", στον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα. To...

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι

Το Women's Wear Daily αφιέρωσε τη στήλη του, "Ο Άντρας της Εβδομάδας", στον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα.

To περιοδικό κρίνει τα ρούχα του πρωθυπουργού και του κάνει... στυλιστικές παρατηρήσεις και η βαθμολογία που του βάζουν στα ρούχα που φοράει είναι Γ.

Aναλυτικά η εμφάνιση του πρωθυπουργού:

Η γραβάτα: Επιλέγει να μη φοράει γραβάτα για να μοιάζει με έναν καθημερινό άνδρα. Ευτυχώς για αυτόν, γιατί έτσι δεν φαίνεται πολύ η έλλειψη «δυνατού» σαγονιού.

Οι ώμοι: Το κοστούμι τον κολακεύει γύρω από τους ώμους αλλά δεν τον κάνει να φαίνεται ισχυρός.

Ο ράφτης: Είναι ο νεότερος πρωθυπουργός της Ελλάδας τα τελευταία 150 χρόνια. Χρειάζεται να ανεβάσει τον πήχη. Το κοστούμι του που μοιάζει με αυτό του σχολείου είναι βαρετό και αλλόκοτο. Πρέπει να ψάξει για έναν Αθηναίο ράπτη με καλή αίσθηση του στιλ και φινέτσα.

Τα μαλλιά: Έχει πολύ ενδιαφέρουσα γραμμή μαλλιών αλλά χρειάζεται να έχει από δίπλα ένα σκεύασμα «Rogain» για θεραπεία τριχόπτωσης. Μπορεί να αρχίζει να χάνει τα μαλλιά του ανά πάσα στιγμή.

Τα χέρια: Έχει κοντά χέρια και το ύφασμα του κοστουμιού δεν βοηθά για να το καλύψει.

Μηροί: Λιγότερο μουσακά, περισσότερη γυμναστική.

Γάμπες: Ο Αθηναίος ράπτης ίσως μπορέσει να περισώσει αυτό το παντελόνι με το να «λεπτύνει» το πόδι.

Παπούτσια: Τα παπούτσια μπορεί να ταιριάζουν με τη ζώνη, όμως είναι εξαφανισμένα. Με ένα καλύτερο σύνολο μπορεί να απογειώσουν την εμφάνιση.

1 σχόλιο

  1. Αν τα κανει ολα αυτα που λες σιγουρα θα γινει και πουστης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση