GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Zιντάν: Ο Ίσκο μου θυμίζει εμένα

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζιντάν ερωτήθηκε για θέματα της επικαιρότητας. Για τη γνώμη του για τον Ίσκο, δήλωσε...

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζιντάν ερωτήθηκε για θέματα της επικαιρότητας. Για τη γνώμη του για τον Ίσκο, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου θυμίζει εμένα στη τεχνική. Οι φίλαθλοι είναι ευχαριστημένοι μαζί του και αυτός ζει μια μοναδική στιγμή».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη «Χρυσή Μπάλα» την οποία είχε κατακτήσει στο παρελθόν. «Σίγουρα θα κερδίσει παραπάνω από τρεις Χρυσές Μπάλες ο Κριστιάνο. Αυτά που κάνει είναι από άλλο πλανήτη. Εάν συνεχίσει έτσι θα κατακτήσει πιο πολλά και απ’ το Μέσι. Οι φίλαθλοι του Μπερναμπέου απολαμβάνουν έναν παίκτη υψηλού επιπέδου».

Ο 42χρονος πρώην διεθνής, ερωτήθηκε και για τον Μπενζεμά και το παιχνίδι της Κυριακής με τη Χεταφέ. «Είναι ένας επίσης σημαντικός παίκτης, ευγενικός, καλός και συμπαθητικός. Τα έχει όλα. Δεν είναι ένας παίκτης με 60 γκολ το χρόνο όπως ο Κριστιάνο, αλλά χάρη στη ποιότητα του συνεργάζεται με όλους και η ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της. Πολλοί λίγοι μπορούν να το κάνουν αυτό. Είναι ένας διαφορετικός παίκτης. Την επιτυχία στο παιχνίδι με τη Χετάφε δεν θα μπορούσε να τη κάνει ο καθένας αν και φαινόταν αρκετά εύκολη».

Ο «Ζιζού» μίλησε και για την τιμωρία που του έχει επιβληθεί με αποτέλεσμα να μην έχει προπονητική άδεια: «Αυτό λύνεται. Τον Μάιο θα ‘χουν τελειώσει όλα χωρίς προβλήματα. Θέλω μόνο να μου δώσουν την άδεια να ξεκινήσω. Αυτό είναι που θέλω να κάνω πολύ τώρα. Η Μαδρίτη είναι το δεύτερο σπίτι μου».

Τέλος, ερωτηθείς για το μέλλον του στην προπονητική ανέφερε: «Είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης (σ.σ. προπονητής στη Β’ ομάδα) και είμαι καλά. Το μέλλον θα δείξει».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση