GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στις 10 Μαρτίου κληρώνονται οι δικαστές για τη Χρυσή Αυγή. Μέχρι τις 25 Απριλίου ξεκινά η δίκη...

Aπό τον Γιάννη Δαίδαλο. Στις 10 Μαρτίου θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το Press-gr, η κλήρωση των δικαστών που θα βρίσ...

Aπό τον Γιάννη Δαίδαλο.

Στις 10 Μαρτίου θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το Press-gr, η κλήρωση των δικαστών που θα βρίσκονται στην έδρα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Η έναρξη της δίκης τοποθετείται χρονικά για το διάστημα 10 Μαρτίου έως 25 Απριλίου.
Όπως είναι γνωστό το βούλευμα του Συμβουλίου των Εφετών αποφάσισε, κατά πλειοψηφία (με δυο ψήφους υπέρ έναντι ενός κατά) την παραπομπή σε δική ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων 69 εκ των συνολικά 83 κατηγορουμένων - συμπεριλαμβανομένης σύσσωμης της πρώην Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής - για ένταξη, συμμετοχή και διεύθυνση "εγκληματικής οργάνωσης".
Όπως διαπιστώθηκε πάντως οι βουλευτές υπό τον Νίκο Μιχαλολιάκο κατηγορούνται μεν για "ένταξη και διεύθυνση" εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένης οπλοκατοχής, αλλά έχει παραλειφθεί στη δίωξη η κατηγορία της "συγκρότησης" εγκληματικής οργάνωσης. Αυτή η παράλειψη αναμένεται να είναι ένα από τα βασικά θέματα που θα τεθούν με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση