GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

14 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το αγέννητο μωρό σας

Οι πληροφορίες που σας δίνει ο γιατρός σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας είναι σίγουρα σημαντικές αλλά χρειάζεται να κάνετε και ...

14 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το αγέννητο μωρό σας Οι πληροφορίες που σας δίνει ο γιατρός σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας είναι σίγουρα σημαντικές αλλά χρειάζεται να κάνετε και μια μικρή έρευνα για να μάθετε πληροφορίες που κάνουν τη διαφορά.
Ευτυχώς για εσάς, έχουμε κάνει την δουλειά!
Μπορεί λοιπόν να απορεί κανείς όταν η εγκυμοσύνη αναφέρεται ως το θαύμα της ζωής, αυτά όμως τα 14 απίστευτα πράγματα το αποδεικνύουν απολύτως!
Οι πληροφορίες που σας δίνει ο γιατρός σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας είναι σίγουρα σημαντικές αλλά χρειάζεται να κάνετε και μια μικρή έρευνα για να μάθετε πληροφορίες που κάνουν τη διαφορά.
Ευτυχώς για εσάς, έχουμε κάνει την δουλειά! Μπορεί λοιπόν να απορεί κανείς όταν η εγκυμοσύνη αναφέρεται ως το θαύμα της ζωής, αυτά όμως τα 14 απίστευτα πράγματα το αποδεικνύουν απολύτως!
Ο χτύπος της καρδιάς του μωρού σας γίνεται ευδιάκριτος μόλις στην 6η εβδομάδα της κύησης.
Όλα τα σημαντικά όργανα του μωρού σας (η καρδιά, οι πνεύμονες, τα νεφρά, ο εγκέφαλος και τα έντερα) σχηματίζονται στις 10 εβδομάδες της κύησης και είναι απλά μικροσκοπικά!
Το μωρό σας θα γεννηθεί με 300 ξεχωριστά οστά, ορισμένα από τα οποία θα συνενωθούν. Οι ενήλικοι έχουμε 206 οστά στο σώμα μας.
Ένα μωρό μπορεί να αναγνωρίσει την φωνή της μαμάς του κατά τη διάρκεια του τοκετού.
Στις 10 εβδομάδες κύησης, το μωρό σας έχει ολοκληρώσει το πιο κρίσιμο στάδιο της ανάπτυξής του.
Δεν θα είστε σε θέση να το αισθανθείτε, αλλά το μωρό σας θα ανταποκριθεί στην αφή, αν σπρώξετε προς τα κάτω στην κοιλιά σας, μόλις στην 10η εβδομάδα της κύησης.
Μέχρι την 13η εβδομάδα το μωρό σας θα έχει σχηματίσει τα δικά του μοναδικά δακτυλικά αποτυπώματα.
Περιμένετε κοριτσάκι; Στην 18η εβδομάδα της κύησης έχουν ήδη σχηματιστεί η μήτρα και οι σάλπιγγες.
Στην 23η εβδομάδα της εγκυμοσύνης σας το μωρό σας μπορεί να τρομάζει αν ακούει δυνατό ή αιφνίδιο ήχο.
Το συνεχές ρυθμικό χτύπημα στην μήτρα πιθανότητα σημαίνει ότι το μωρό σας έχει…λόξυγκα!
Στην 27 εβδομάδα της εγκυμοσύνης το μωρό σας θα αρχίσει την εξάσκηση στην αναπνοή, ακόμη και αν οι πνεύμονές του δεν λαμβάνουν ακόμα οξυγόνο.
Μέχρι την 28 εβδομάδα της κύησης το μωρό θα είναι σε θέση να μυρίζει τα ίδια πράγματα με εσάς.
Όταν το μωρό σας γεννηθεί τα ματάκια του θα έχουν ήδη το 75% του μεγέθους που θα έχει ως ενήλικας.
Μόνο το 5% των μωρών γεννιούνται μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες που δίνει ο γιατρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση