GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα δούμε στο «Μη χανόμαστε» στις 14 Φεβρουαρίου

Και αυτό το Σαββατόβραδο η εκπομπή «Μη χανόμαστε» με τη Ναταλία Γερμανού φιλοξενεί εκλεκτούς καλεσμένους που όπως πάντα θα αποκαλύψουν ...

Τι θα δούμε στο «Μη χανόμαστε» στις 14 Φεβρουαρίου Και αυτό το Σαββατόβραδο η εκπομπή «Μη χανόμαστε» με τη Ναταλία Γερμανού φιλοξενεί εκλεκτούς καλεσμένους που όπως πάντα θα αποκαλύψουν καλά κρυμμένα μυστικά τους!

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, ο αιρετικός κριτικός της τηλεόρασης μιλάει για το πώς ανακάλυψε την Ελένη Μενεγάκη, ενώ ρίχνει... φαρμακερά βέλη στον Αλέξη Τσίπρα, τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Απόστολο Γκλέτσο.

Η Έρρικα Μπρόγιερ αναπολεί την ωραιότερη εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, τότε που ως ντουέτο με την αδελφή της γοήτευαν τα αρσενικά και θυμάται έντονες στιγμές της κοινής της ζωής με τον Κώστα Βουτσά.

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του μοιράζεται μαζί μας την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ΄90 και τραγουδά παρέα με τη Ναταλία μερικές από τις πιο γνωστές του επιτυχίες.

«Μη χανόμαστε», Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, στις 23.00, στο E TV

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση