GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Γυναίκες»: Από Δευτέρα έως Παρασκευή 16.30 - 18.30

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία της εκπομπής «Γυναίκες» προκειμένου όλα να είναι έτοιμα στην πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Μαρτίου...

«Γυναίκες»: Από Δευτέρα έως Παρασκευή 16.30 - 18.30 Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία της εκπομπής «Γυναίκες» προκειμένου όλα να είναι έτοιμα στην πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στο E TV.

Η Νόνη Δούνια, η Δέσποινα Καμπούρη, η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σοφία Βογιατζάκη μαζί με το δημοσιογραφικό επιτελείο τους αλλά και την ομάδα παραγωγής ετοιμάζονται να γίνουν η καθημερινή μας συνήθεια μ' ένα μαγκαζίνο που θα βγαίνει στον αέρα από τις 16.30 ως τις 18.30 και θα περιλαμβάνει όλα όσα ενδιαφέρουν τη σύγχρονη γυναίκα.

Υγεία, μόδα, ομορφιά, παιδί, ψυχολογία, μαγειρική χρηστικά θέματα , σχέσεις αλλά και καθημερινές προσωπικές ιστορίες που μας προβληματίζουν και μας δίνουν κίνητρο για να δούμε θετικά τη ζωή.
Όλα στις « Γυναίκες» από τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στο E TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση