GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καθάρισε" την πρόκριση η Ρεάλ, 2-0 τη Σάλκε στη Γερμανία

Με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Champions League βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε με σκορ 2-0 της Σάλκε μέσα στο Βεστφάλεν...

Με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Champions League βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε με σκορ 2-0 της Σάλκε μέσα στο Βεστφάλενσταντιον, και μόνο αν... αυτοκτονήσει στον επαναληπτικό θα χάσει την πρόκριση.

Οι “Μερένγκες” προηγήθηκαν στο 26' με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε με αριστοτεχνικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Μαρσέλο στο 79'. Οι γηπεδούχοι είχαν φτάσει πολύ κοντά στην ισοφάριση πέντε λεπτά νωρίτερα, όταν το ωραίο σουτ του Πλάτε σταμάτησε στο δοκάρι του Κασίγιας.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Πόρτο απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Βασιλείας και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Οι Ελβετοί προηγήθηκαν στο 11ο λεπτό με τον Γκονζάλες, όπως οι Πορτογάλοι απέσπασαν την ισοπαλία χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντανίλο στο 79'.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση