GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψηφίζει τον Παυλόπουλο και η ΝΔ. 238 τα "ναι"

Τη στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο του Προκόπη Παυλόπουλο για την Προεδρία της Δημοκρατίας έκανε γνωστή ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Κώστα...

Τη στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο του Προκόπη Παυλόπουλο για την Προεδρία της Δημοκρατίας έκανε γνωστή ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Κώστας Καραγκούνης.
«Στην εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας το Δεκέμβριο, προτείναμε την υποψηφιότητα του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα, ενός γνώστη των Ευρωπαϊκών θεμάτων, μετριοπαθούς πολιτικού και πρώην υπουργού Εξωτερικών.
Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο, πρώην υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κατ’ εξοχήν Ευρωπαϊστή και μετριοπαθή πολιτικό. Είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει την υποψηφιότητα του ιστορικού στελέχους της. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος θα επιτελέσει στο ακέραιο τα καθήκοντά του».
Έτσι ο  Προκόπης Παυλόπουλος έχει τη δυνατότητα να υπερψηφιστεί αύριο από τουλάχιστον 238 βουλευτές, καθώς στους 162 της συγκυβέρνησης προστίθενται οι 76 της ΝΔ.

1 σχόλιο

  1. Η 'ΑΡΙΣΤΕΡΗ' ΤΣΙΠΡΟΞΕΦΤΙΛΑ

    Απίστευτο! Έφαγε και άλλο ξύλο ο υπουργός με τα σπασμένα δόντια - Αυτή την φορά από την άλλη ερωμένη του
    Καλά, σάκος του μπόξ είναι ο συμπαθέστατος κ. Παυλόπουλος; Όποιος τον βρεί μπροστά του τον ... κοπανάει; Μάλλον πρέπει να πάει για μαθήματα καράτε. Και ΑΜΕΣΑ να κάνει σύμβαση με τον... Οδοντιατρικό Σύλλογο.Δεν είναι δυνατόν να τις αρπάζει συνέχεια να αγοράζει δόντια ... χονδρικώς και να τ`αλλάζει σαν .. πουκάμισα, να ρίξει κι αυτός ό έρμος καμία. Όπως πάει δε θα μείνει τίποτα απο τον αγαπημένο κ. Παυλόπουλο και θα κάνει ΕΘΝΙΚΟ πάρτυ ο κ. Μαρκογιαννάκης.
    Προ τετραμήνου ο εξέχων υπουργός της κυβέρνησης, ύπανδρος και μεστός ηλικιακά, συνευρίσκετο εξωσυζυγικώς στην Κυψέλη με ώριμη επίσης νυμφευμένη κυρία. Ακολούθως λέγεται ότι τους συνέλαβε στα πράσα ο απατημένος σύζυγος, ξυλοκόπησε τον εραστή, τον έστειλε με δύο δόντια λιγότερα για ρεκτιφιέ σε ιδιωτική κλινική φίλου του στο Περιστέρι, και αν δεν επενέβαιναν οι φρουροί του υπουργού για να αποτρέψουν τα χειρότερα, τότε η υπόθεση θα γινόταν από πρώτη είδηση έως ερωτική ταινία. Το δυσάρεστο για τον ίδιο, όπως διοχετεύεται και στο Διαδίκτυο, είναι ότι κατά την επάνοδό του στο υπουργείο υπέστη χειροδικία από...αντίζηλο ερωμένη με την οποία επίσης διατηρεί ερωτικές σχέσεις. Το χειρότερο για το εν λόγω «θύμα» είναι η έντονη ενόχληση της κυβέρνησης, η οποία εξαιτίας της φημολογίας τρέμει τις μείζονος σημασίας επιπτώσεις από περαιτέρω αποκαλύψεις. Ανεξάρτητα αν υπάρχουν ή όχι ψήγματα αλήθειας στην περίπτωση του υποτιθέμενα σεξουαλικά υπερδραστήριου και διπλά δαρθέντος υπουργού, το εκ νέου ξέσπασμα σάλου μετά την υποθέση Βαρθολομαίου θα δημιουργούσε θέμα ηθικής τάξης τεράστιων διαστάσεων στην κυβερνητική παράταξη εξαιτίας των «ξαναμμένων» υψηλόβαθμων στελεχών της".
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    "troktiko"
    αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 14/3/09

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση