GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκανε... πλάκα στο Λονδίνο η Μονακό, 3-1 την Άρσεναλ

Όλα τα προγνωστικά ανέτρεψε στο Λονδίνο η Μονακό, που “έκλεψε” τη νίκη με 3-1 από την Άρσεναλ και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρό...

Έκανε... πλάκα στο Λονδίνο η Μονακό, 3-1 την Άρσεναλ

Όλα τα προγνωστικά ανέτρεψε στο Λονδίνο η Μονακό, που “έκλεψε” τη νίκη με 3-1 από την Άρσεναλ και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους 8 του Champions League.

Αν και οι Κανονιέρηδες ήταν αυτοί που είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και έψαχναν το γκολ, οι Μονεγάσκοι κράτησαν με σχετική ευκολία το μηδέν στην άμυνα στο πρώτο μέρος, και όταν βρήκαν την ευκαιρία, “χτύπησαν”: Ο Κοντογκμπιά στο 38' επιχείρησε μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μερτεζάκερ και άλλαξε πορεία, ξεγελώντας τον Οσπίνα, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει και απλώς την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του.

Κι ενώ η Άρσεναλ πίεζε όλο και περισσότερο για το γκολ της ισοφάρισης, ήταν η Μονακό που διπλασίασε τα τέρματά της χάρη σε μία υποδειγματική αντεπίθεση στο 53', με τον Μαρσιάλ να δίνει την ασίστ στον Μπερμπάτοφ και τον Βούλγαρο φορ να μην αστοχεί προ του Οσπίνα.

Οι Λονδρέζοι θα μπορούσαν να είχαν μειώσει στο 57', όταν μετά από ασθενή απόκρουση του Σούμπασιτς ο Ζιρού προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά άουτ, ενώ στο 64' η Άρσεναλ έχασε διπλή ευκαιρία, με τους Γουόλκοτ και Γουέλμπεκ να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ ήρθε τελικά για την Άρσεναλ στις καθυστερήσεις, με εκπληκτικό μακρινό σουτ του Τσάμπερλεν, που δεν άφησε καμία τύχη στον Σούμπασιτς. Ωστόσο, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι υπέστησαν μία ακόμα ψυχρολουσία, με τον Καράσκο να νικάει με ωραίο διαγώνιο σουτ τον Οσπίνα και να δίνει τη χαριστική βολή στους Κανονιέρηδες του Αρσέν Βενγκέρ, που τώρα θα πρέπει να νικήσουν με τρία γκολ διαφορά στον επαναληπτικό του Μονακό, αν θέλουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Λεβερκούζεν επικράτησε της Ατλέτικο Μαδρίτης με το εύθραυστο 1-0, χάρη σε γκολ του Τσαλχάνογλου στο 57', Και σαν να μην έφτανε η ήττα, οι Μαδριλένοι έχασαν και τον Τιάγο, ο οποίος αποβλήθηκε στο 76' με δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα χάσει τον επαναληπτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση