GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δράμα: 33χρονος μαχαίρωσε τον αδερφό του και τον πατέρα του

Αμόκ κατέλαβε ένα νεαρό κατά τη διάρκεια του έντονου καυγά που είχε με τον μικρότερο αδελφό του μέσα στο σπίτι του στην Προσοτσάνη τ...


Αμόκ κατέλαβε ένα νεαρό κατά τη διάρκεια του έντονου καυγά που είχε με τον μικρότερο αδελφό του μέσα στο σπίτι του στην Προσοτσάνη της Δράμας και του επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον! Μάλιστα, τραυμάτισε και τον ηλικιωμένο πατέρα τους όταν προσπάθησε να τον εμποδίσει!
Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, όταν ο 33χρονος δράστης χτύπησε αρχικά με γροθιές στο πρόσωπο τον 31χρονο αδελφό του και στη συνέχεια έβγαλε ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 12 εκατοστών με το οποίο τον «κάρφωσε» στην κοιλιακή χώρα! Ο 78χρονος πατέρας τους επιχείρησε να αφοπλίσει τον επίδοξο «Κάιν», όμως εκείνος τον χτύπησε με το μαχαίρι στο χέρι.
Άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που ειδοποιήθηκαν από περίοικους έφτασαν αμέσως στο σπίτι της οικογένειας και συνέλαβαν τον παρ” ολίγον αδελφοκτόνο, ο οποίος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, παραβάση του νόμου περί όπλων και ενδοοικογενειακή βία. Ο πατέρας και ο αδελφός του μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Προσοτσάνης, όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά τους δεν ήταν σοβαρά και αποχώρησαν αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση