GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζήμερος: Ο Παυλόπουλος διόρισε στο Δημόσιο 400.000 αχαμνοξύστες

"... Πάνω από 400.000 νέους αχαμνοξύστες... τακτοποίησε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο δημόσιο" ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατ...

Τζήμερος: Ο Παυλόπουλος διόρισε στο Δημόσιο 400.000 αχαμνοξύστες

"... Πάνω από 400.000 νέους αχαμνοξύστες... τακτοποίησε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο δημόσιο" ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με το Θάνο Τζήμερο.

Ο κ. Τζήμερος, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook έστρεψε τα πυρά του κατά του νέου προέδρου αλλά και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για την επιλογή του.

Η ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου στο Facebook:

"Η κορωνίδα που θα στεφανώνει τον Πάκη εις τους αιώνας και αποτελεί το ισχυρότερο διαβατήριο για τη προεδρία είναι η … φαυλότητα και ο πελατειασμός του ανδρός. Ως υπουργός εσωτερικών της αλήστου μνήμης καραμανλικής διακυβέρνησης διόρισε στο δημόσιο ό,τι πετούσε, περπατούσε, κολυμπούσε, ως άλλος ΑΒ Βασιλόπουλος. Μέσα σε 5,5 χρόνια διπλασίασε το πληθυσμό του δημοσίου που είχε παραδώσει ο Σημίτης. Αν ζούσε ο Μένιος Κουτσόγιωργας, θα κοκκίνιζε μπροστά στο μεγαλείο του νέου προέδρου, ο οποίος «τακτοποίησε» με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο δημόσιο (μόνιμους, συμβασιούχους, έκτακτους, stagiers κλπ) πάνω από 400.000 νέους αχαμνοξύστες, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο δημοσιονομικό εκτροχιασμό που οδήγησε στη χρεοκοπία". 

1 σχόλιο

  1. Το αστειο ειναι οτι η ΝΔ,ο Παυλοπουλος και ολοι αυτοι διορισαν σχεδον ολους τους συμβασιουχους που τους ειχε βαλει ηδη μεσα το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση