GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νοσοκομείο "Μεταξά": Εντοπίστηκαν 40 κιλά ακατάλληλο κρέας

Περίπου 40 κιλά ακατάλληλου χοιρινού κρέατος εντόπισαν οι ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά έπειτα από έλεγχο που πρ...

Νοσοκομείο

Περίπου 40 κιλά ακατάλληλου χοιρινού κρέατος εντόπισαν οι ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά "Μεταξά".

Οι ελεγκτές μετέβησαν στο παραπάνω νοσοκομείο έπειτα από αίτηση του Νοσοκομείου για να κάνουν κτηνιατρική εκτίμηση σε τρόφιμα.

Ειδικότερα, ύστερα από αίτημα του υπεύθυνου του Τμήματος διατροφής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά, οι ελεγκτές κτηνίατροι κατέσχεσαν 40 κιλά νωπού χοιρινού κρέατος τεμαχισμένου και συσκευασμένου σε vacuum, λόγω παρουσίας διερρηγμένου αποστήματος εντός μυϊκής μάζας με άφθονη ποσότητα υποκίτρινου πύου και ιδιάζουσας οσμής.

Επιπλέον, στην επισήμανση αναφερόταν ως χώρα προέλευσης και σφαγής η Ολλανδία, ενώ στο δελτίο παράδοσης ως χώρα προέλευσης η Γαλλία.

Μετά τα παραπάνω, το συγκεκριμένο προϊόν κρίθηκε μη ασφαλές- ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση αποσύρθηκε και καταστράφηκε σύμφωνα με την κτηνιατρική νομοθεσία.

Επίσης, κινήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες για την επιβολή κυρώσεων στην προμηθεύτρια εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση