GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνω από τα 56 δολάρια το βαρέλι μπρεντ

Η τιμή του πετρελαίου μπρεντ στις αγορές της Ασίας διατηρήθηκε σήμερα πάνω από τα 56 δολάρια το βαρέλι, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόι...


Η τιμή του πετρελαίου μπρεντ στις αγορές της Ασίας διατηρήθηκε σήμερα πάνω από τα 56 δολάρια το βαρέλι, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς.
Συγκεκριμένα, στις 07:57 ώρα Ελλάδας, τα συμβόλαια για παραδόσεις Μαρτίου πωλούνταν έναντι 56,71 δολαρίων το βαρέλι καταγράφοντας αύξηση 28 σεντς.
Την ίδια ώρα, η τιμή του αμερικανικού αργού ενισχύθηκε κατά 52 σεντς στα 50,54 δολάρια το βαρέλι.
«Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι η αγορά το 2015 θα είναι αδύναμη και αναμένονται ακόμη χαμηλότερες τιμές για το πετρέλαιο», τονίζει ο Φερεϊντούν Φεσαράκι, στέλεχος της εταιρείας Facts Global Energy.
Εν τω μεταξύ, τα αποθέματα αμερικανικού αργού αυξήθηκαν περίπου κατά το ήμισυ του επιπέδου από ότι προέβλεπαν αναλυτές της αγοράς. Αναλυτικότερα, τα αποθέματα κατέγραψαν αύξηση 1,6 εκατ. βαρελιών ενώ οι προβλέψεις έκαναν λόγο για 3,7 εκατ. βαρέλια.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση