GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικητής στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός, 65-59 την Άλμπα

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο Top 16 της Ευρωλίγκας πέτυχε στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με σκορ 65-59 της Άλμπα, επ...

Νικητής στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός, 65-59 την Άλμπα

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο Top 16 της Ευρωλίγκας πέτυχε στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με σκορ 65-59 της Άλμπα, επιδεικνύοντας πολύ καλή άμυνα.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο δεύτερο δεκάλεπτο, κατά τη διάρκεια του οποίου πέτυχαν μόλις 9 πόντους, οι “πράσινοι” βελτιώθηκαν στο δεύτερο μέρος, ανοίγοντας διαδρόμους προς το καλάθι της Άλμπα και παράλληλα διατηρώντας την καλή αμυντική τους λειτουργία, η οποία σε μεγάλο βαθμό ήταν που τους χάρισε και τη νίκη.

Για τον Παναθηναϊκό, 11 πόντους πέτυχε ο Μαυροκεφαλίδης και 10 οi Γιάνκοβιτς και Διαμαντίδης, ενώ ο Φώτσης είχε 9 πόντους και 8 ριμπάουντ. Από την πλευρά της Άλμπα, ο Ρέτζι Ρέντινγκ και ο Τζαμέλ Μακλίν είχαν από 11 πόντους.

Επόμενο παιχνίδι για τους πρωταθλητές Ελλάδος στο κλειστό του ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Παρασκευή, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση