GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραγκούνης: "Ο Τσίπρας είναι κατά 70% Σαμαράς και το υπόλοιπο 30% θα δούμε τι θα είναι..."

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τη διαπρα...

Καραγκούνης: Ο Τσίπρας είναι κατά 70% Σαμαράς και το υπόλοιπο 30% θα δούμε τι θα είναι...

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, την ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και τα εσωκομματικά της ΝΔ.

«Καλό είναι να μην προτρέχουμε για να δούμε ακριβώς σε τι συμφωνία θα πάμε και τι παραμέτρους θα έχει. Δεν φοβόμαστε τίποτα, περιμένουμε να δούμε τι τελικά θα αποφασιστεί τη Δευτέρα. Φαίνεται να γίνεται μια τεράστια πολιτική στροφή από τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι δύο πολύ βασικά ζητήματα φαίνεται να ξεχνιούνται, όπως το θέμα του κουρέματος του χρέους», σχολίασε αρχικά ο κ. Καραγκούνης και συνέχισε:

«Εάν κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν στο κούρεμα της ονομαστικής αξίας του ελληνικού χρέους, όταν θα έρθει η συμφωνία για τη ρύθμιση τι θα κάνουν; Εμείς όταν θα έρθει η στιγμή, έχουμε μάθει να βάζουμε πλάτη για τη χώρα όχι να την υπονομεύουμε».

«Ο Τσίπρας είναι κατά 70% Σαμαράς και το υπόλοιπο 30% θα δούμε τι θα είναι όταν το βρούνε. Δηλαδή στο 70% του μνημονίου που φαίνεται να συμφωνεί η κυβέρνηση τι από αυτό ψηφίσανε στη Βουλή, τι από αυτό στηρίξανε; Το υπόλοιπο 30% έχει μια υποχρέωση. Αν θες να το αλλάξεις θα πρέπει να υπάρξουν ισοδύναμα. Το ζήτημα πιο είναι; Ότι κατά 70% είχε δίκιο ο Σαμαράς; Εδώ πρέπει να υπάρξει μια ενιαία γραμμή στην κυβέρνηση. Άκουσα νωρίτερα τον κ. Καμμένο να λέει ότι δεν υπάρχει το 70%-30%», πρόσθεσε.

«Εμείς το είπαμε αλλά το κάναμε και πράξη, ότι θα στηρίξουμε την Εθνική προσπάθεια, αρκεί να μην οδηγηθεί η χώρα στα βράχια. Λένε ότι το 70% είναι υπαρκτό, είναι εδώ και είναι σωστό. Και λένε ότι το 30% θα βρουν ισοδύναμα και θα το αλλάξουν. Αυτό που μένει είναι να εξειδικευθεί η συμφωνία, να δούμε τι σημαίνει αυτό για τον Έλληνα πολίτη και τον Έλληνα φορολογούμενο. Πλέον μπαίνουμε στην πραγματικότητα, στην πραγματική οικονομία, εκεί που αφορά τον πολίτη στην τσέπη του», είπε ακόμα.

Σχετικά με τα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας και τη συζήτηση στελεχών της ΝΔ με την Μαριέττα Γιαννάκου, είπε:

«Αυτά που είπαν με την κ. Γιαννάκου είναι νομίζω αυτά που συζητάνε όλοι. Τα όργανα του κόμματος θα συνεδριάσουν, εκεί θα κάνουμε την κριτική μας, την αυτοκριτική μας θα δούμε τι πρέπει να αλλάξει», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Η κ. Γιαννάκου βγήκε και είπε ακριβώς τι είπαν και τι συζήτησαν. Δεν μπορώ να κάνω υποθέσεις. Έχει ήδη προαναγγελθεί ότι η συζήτηση αυτή θα γίνει στα όργανα. Ξεκινάμε στις 19 του μήνα και θα συζητηθούν όλα».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση