GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοντέλο του "America’s Next Top Model" βρέθηκε δολοφονημένο

Η Μιργιάνα Πουχάρ, ήταν ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα που έχουν περάσει μέχρι σήμερα από το διάσημο reality «America's Next Top Mo...

Μοντέλο του
Η Μιργιάνα Πουχάρ, ήταν ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα που έχουν περάσει μέχρι σήμερα από το διάσημο reality «America's Next Top Model».

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, το όμορφο μοντέλο βρέθηκε όταν την εντόπισε φίλος της στο σπίτι όπου έμενε με τον σύντροφό της, νεκρή, στο Charlotte.
Δίπλα της βρισκόταν και εκείνος νεκρός. Στο σπίτι όμως βρισκόταν ακόμα ένας, o συγκάτοικος του αγοριού της, που είχε και εκείνος ακριβώς την ίδια κατάληξη.
Ο φίλος της τηλεφώνησε αμέσως στην Αστυνομία και ύστερα από έρευνες, συνελήφθη ο Εμμανουήλ Ρέιτζελ, ο οποίος ανακρίνεται αυτές τις ώρες από τις Αρχές.

Οι Αρχές κάνουν λόγο για υπόθεση ναρκωτικών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα γνώριζαν τον θύτη.
Να θυμίσουμε ότι, το μοντέλο με καταγωγή από την Σερβία, δεν κατάφερε όμως να κερδίσει τον τίτλο και έφυγε στο δέκατο επεισόδιο του reality «America's Next Top Model». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση