GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bild: Η Αθήνα έστειλε... λάθος επιστολή στις Βρυξέλλες!

Λάθος επιστολή (!) έστειλε στις Βρυξέλλες η κυβέρνηση, αναφορικά με το αίτημά της για παράταση της δανειακής σύμβασης, σύμφωνα με ρεπορ...

Bild: Η Αθήνα έστειλε... λάθος επιστολή στις Βρυξέλλες!

Λάθος επιστολή (!) έστειλε στις Βρυξέλλες η κυβέρνηση, αναφορικά με το αίτημά της για παράταση της δανειακής σύμβασης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της - όχι πάντα... αξιόπιστης - γερμανικής εφημερίδας Bild.

Σύμφωνα με το πρακτορείο MNI, η γερμανική εφημερίδα αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνεργασία με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, είχαν προετοιμάσει από την Τετάρτη μία επιστολή για το ελληνικό αίτημα, με την οποία η κυβέρνηση θα αποδεχόταν τα συμφωνηθέντα της προηγούμενης κυβέρνησης. Ωστόσο, ο Γιάννης Βαρουφάκης έστειλε μία διαφορετική εκδοχή της επιστολής αυτής, η οποία είναι και αυτή που δόθηκε στη δημοσιότητα και δεν περιείχε καμία διαβεβαίωση πως η Αθήνα θα αποδεχθεί τους όρους που έχουν συμφωνηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την Bild, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εξηγώντας τι συνέβη στην Άνγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, περιέγραψε την επιστολή ως “διοικητικό λάθος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση