GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι δυνατόν; Έστειλε λάθος επιστολή (κατά την Bild) ο Βαρουφάκης στον Ντάισελμπλουμ...

Μια άλλη εκδοχή για την απόρριψη του ελληνικού αιτήματος από τον Σόιμπλε δίνει η γερμανική εφημερίδα, αναφέροντας ότι άλλη επιστολή είχαν...

Μια άλλη εκδοχή για την απόρριψη του ελληνικού αιτήματος από τον Σόιμπλε δίνει η γερμανική εφημερίδα, αναφέροντας ότι άλλη επιστολή είχαν ετοιμάσει Τσίπρας, Γιούνκερ και Ντάισελμπλουμ και άλλη έστειλε ο Βαρουφάκης
H ελληνική κυβέρνηση έστειλε κατά λάθος «λάθος επιστολή στις Βρυξέλλες την Πέμπτη», γράφει δημοσίευμα του γερμανικού MNI επικαλούμενο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild.
Σύμφωνα με το κείμενο, που επικαλείται κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, και τον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, είχαν ετοιμάσει μία επιστολή ώστε να διασφαλιστεί η στήριξη των Ευρωπαίων εταίρων.
Ωστόσο, προσθέτει η γερμανική εφημερίδα, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, έστειλε μια τροποποιημένη εκδοχή της επιστολής, στην οποία, σε αντίθεση με προηγούμενες συμφωνίες, παραλείπονται οι διαβεβαιώσεις πως η Ελλάδα θα δεχτεί τους όρους του πακέτου διάσωσης που συμφωνήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Την ίδια ώρα, η εφημερίδα αναφέρει πως σε συνομιλίες του με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ και την Γερμανίδα καγκελάριο, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε την επιστολή ως «διοικητικό λάθος».
Σχολιάζοντας το δημοσίευμα της Bild, η γνωστή ιστοσελίδα ZeroHedge αναφέρει στο προφίλ της στο Twitter ότι η γερμανική εφημερίδα «τρολλάρει» τους Ελληνες γράφοντας πως έστειλαν στο Eurogroup λάθος επιστολή με το αίτημα για εξάμηνη παράταση και αυτό οδήγησε στην απόρριψή του από τη Γερμανία.
Το γερμανικό δημοσίευμα  αναπαράγει και το Bloomberg.
Παρόλα αυτά, το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει την Bild για το «λάθος έγγραφο» που εστάλη στο Eurogroup.

1 σχόλιο

  1. H ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣEΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΤΗΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ.
    ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΑΔΡΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΚΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ "ΤΡΟΙΚΑΣ"
    ΤΑ "ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΤΑ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
    ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΥΓΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση