GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί παντρεύτηκε κρυφά η Κατερίνα Λέχου;

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, στο περιοδικό ΕΓΩ, η Κατερίνα Λέχου μίλησε για τους λόγους τους οποίους προστατεύει τόσο πολύ την προσωπική...

Γιατί παντρεύτηκε κρυφά η Κατερίνα Λέχου;

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, στο περιοδικό ΕΓΩ, η Κατερίνα Λέχου μίλησε για τους λόγους τους οποίους προστατεύει τόσο πολύ την προσωπική της ζωή αλλά και γιατί αποφάσισε να κάνει το γάμο της κρυφά.

Προστατεύετε πολύ την προσωπική σας ζωή. Για παράδειγμα, κρατήσατε κρυφό το γάμο σας

«Ό,τι ήθελα το διαφύλαξα χωρίς να εκτεθώ. Με τον Μάνο έβγαινα πριν παντρευτούμε. Δεν κρυβόμασταν»

Γιατί παντρευτήκατε κρυφά τότε;

«Δεν παντρεύτηκα κρυφά μόνο από τον κόσμο, αλλά και από τους γονείς μου, τις αδελφές μου και από φίλους που αγαπώ. Δεν το ήξεραν καν. Θεωρώ ότι το μυστήριο του γάμου, είναι προσωπική υπόθεση. Μετά έκανα ένα γλεντάκι για να μη μείνει δυσαρεστημένος κανείς»

Ήσασταν πάντα υπέρ του γάμου;

«Δεν μου άρεσε ποτέ η ιδέα του γάμου γιατί ό,τι έβλεπα γύρω μου ήταν άσχημο. Έβλεπα κατεστραμμένους, καταπιεστικούς ή εξαρτημένους γάμους. Ζευγάρια που ο ένας μισούσε τον άλλο. «Γιατί ο κόσμος μπαίνει σε αυτήν τη διαδικασία και δεν κάθεται μόνος του;» αναρωτιόμουν. Μεγαλώνοντας, είδα ότι υπάρχουν εξαιρέσεις και εδώ. Αν καταλάβεις γιατί παντρεύεσαι, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες που φέρνει η συνύπαρξη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση