GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μάιλι Σάιρους πρωταγωνίστρια σε σαδομαζοχιστικό βίντεο

Η Μάιλι Σάιρους πρωταγωνιστεί σε ένα μίνι βίντεο το οποίο θα προβληθεί στα εγκαίνια του Φεστιβάλ Πορνό της Νέας Υόρκης, που θα πραγμα...


Η Μάιλι Σάιρους πρωταγωνίστρια σε σαδομαζοχιστικό βίντεο Η Μάιλι Σάιρους πρωταγωνιστεί σε ένα μίνι βίντεο το οποίο θα προβληθεί στα εγκαίνια του Φεστιβάλ Πορνό της Νέας Υόρκης, που θα πραγματοποιηθούν στις 27 Φεβρουαρίου στο Μπρούκλιν.

Η νεαρή τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον Κουέντιν Τζόουνς δημιουργώντας ένα βίντεο με τίτλο «Tongue tied», το οποίο κυκλοφόρησε πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο και προβαλλόταν κατά τη διάρκεια των συναυλιών της Σάιρους στην περιοδεία της.
Στο βίντεο, η ίδια εμφανίζεται ημίγυμνη ή τελείως γυμνή, άλλοτε με μαστίγιο κι άλλοτε μόνο με ένα εσώρουχο ποζάροντας σε ερωτικές και προσκλητικές στάσεις σε ασπρόμαυρα καρέ.
Όπως αναφέρουν ξένα media, το συγκεκριμένα φιλμάκι είχε διάρκεια μόλις δύο λεπτών, ενώ σύμφωνα με τη λίστα του Φεστιβάλ, αυτό που θα προβληθεί στα εγκαίνια του θα έχει τουλάχιστον διπλάσια διάρκεια, κάτι που προφανώς σημαίνει ότι υπήρξε και επιπλέον, ακόμα προκλητικότερο, υλικό που θα αποκαλυφθεί στο νέο βίντεο.
Μέχρι τότε, ας δούμε ξανά το παλιό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση