GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο υποτιθέμενος υπάλληλος της ΔΕΗ αποδείχθηκε... "μαϊμού"

Θρασύτατο απατεώνα, που, προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, εξαπάτησε μία 76χρονη, από την οποία απέσπασε 25.000 ευρώ και δύο χρυσά δ...

Ο υποτιθέμενος υπάλληλος της ΔΕΗ αποδείχθηκε...

Θρασύτατο απατεώνα, που, προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, εξαπάτησε μία 76χρονη, από την οποία απέσπασε 25.000 ευρώ και δύο χρυσά δαχτυλίδια, αναζητούν οι Αρχές στις Σέρρες.

Όπως κατήγγειλε η παθούσα, ο άγνωστος δράστης την επισκέφθηκε στο σπίτι της, όπου, αφού της συστήθηκε ψευδώς ως εργαζόμενος της Επιχείρησης, ήλεγξε τον ηλεκτρικό πίνακα, επισημαίνοντας την ανάγκη αντικατάστασής του, διότι, με τον υπάρχοντα διατρέχει κίνδυνο να ξεσπάσει φωτιά.

Χρησιμοποιώντας την παραπάνω κινδυνολογία, ο επιτήδειος έπεισε την 76χρονη να του παραδώσει δήθεν για φύλαξη ό,τι πολύτιμο διατηρούσε εκείνη την ώρα στο σπίτι, έως ότου ολοκληρωθούν οι υποτιθέμενες εργασίες και αποκλειστεί το ενδεχόμενο πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο επιτήδειος πήρε 25.000 ευρώ και δύο χρυσά δαχτυλίδια πριν γίνει "καπνός".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση