GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο... μυστικός δείπνος γαλάζιων στελεχών με τον Κώστα Καραμανλή

Σχήμα και μορφή αρχίζουν να παίρνουν οι διάφορες πολιτικές πρωτοβουλίες στους κόλπους της ΝΔ, με κοινό στόχο τη διαφύλαξη της ενότητας ...

Ο... μυστικός δείπνος γαλάζιων στελεχών με τον Κώστα Καραμανλή
Σχήμα και μορφή αρχίζουν να παίρνουν οι διάφορες πολιτικές πρωτοβουλίες στους κόλπους της ΝΔ, με κοινό στόχο τη διαφύλαξη της ενότητας της παράταξης και την ισχυροποίηση της ως κεντροδεξιού πόλου στο πολιτικό φάσμα.

Στο επίκεντρο των τελευταίων συζητήσεων των γαλάζιων στελεχών βρίσκεται το δείπνο του Κώστα Καραμανλή με πρώην βουλευτές του κόμματος το βράδυ της Δευτέρας σε εστιατόριο της Ραφήνας, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο. Παρόντες ήταν οι Τζαμτζής, Βογιατζής, Κουτσογιαννακόπουλος, Παπασιώζος, Βλαχογιάννης, Νταβλούρος, Μανδρέκα και Κουτσούμπας.

Τα στελέχη της ΝΔ μετέφεραν στον πρώην πρωθυπουργό τις ενστάσεις και τις αιτιάσεις του κόσμου με τον οποίο συνομιλούν, με τον πρώην πρωθυπουργό να συνιστά ψυχραιμία προς πάσα κατεύθυνση και να επισημαίνει ότι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να διαφυλαχθεί η ενότητα της παράταξης, μη μπαίνοντας σε κάποια άλλη συζήτηση για τα εσωκομματικά.

Όπως σημείωναν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού ο Κώστας Καραμανλής δεν θέλει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί αυτή τη στιγμή ως πόλος αμφισβήτησης της σημερινής ηγεσίας του κόμματος, δεδομένου ότι στόχος του είναι να παραμείνει ενωμένη η παράταξη.

Το τι θα συμβεί πάντως στο εσωκομματικό πεδίο θα εξαρτηθεί από αυτό που θα πει ο Αντώνης Σαμαράς στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, η οποία είχε συζητηθεί να πραγματοποιηθεί αύριο, μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση