GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς «τρολάρει» η Ναταλία Γερμανού τη Ζωή Κωνσταντοπούλου...

Η Ναταλία Γερμανού με καυστική διάθεση «τρόλαρε» με μία ατάκα την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για το ύφος της, που κάνει τον...

Η Ναταλία Γερμανού με καυστική διάθεση «τρόλαρε» με μία ατάκα την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για το ύφος της, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και του Τύπου μέσω φωτογραφιών.
Στον λογαριασμό της στο Instagram ανάρτησε μία φωτογραφία που κυκλοφορεί από τις πρώτες μέρες της νέας Βουλής, που δείχνει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και μία ατάκα που έχει προστεθεί από χρήστη των social media. Σύμφωνα με τη σατιρική φωτογραφία ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ζητάει άδεια από την Πρόεδρο της Βουλής να πάει στην τουαλέτα.
Σύμφωνα με τη Ναταλία η Κωνσταντοπούλου απάντησε: «Ηγέτιδα με λένε. Τα “κυρία” σπίτι σου!». Το τι έγινε από τα σχόλια των ακολούθων της κάτω από την ανάρτησή της δε λέγεται: «Ζητείται εξορκιστής στη βουλή», «Μια χαρά είναι ....μια τέτοια τους χρειαζόταν στη βουλή!», «αφέντρα», «Τι βλήμα είναι αυτή», κ.ά.

1 σχόλιο

  1. Καλη μου Ναταλια
    η μονη ομοιοτητα που εχεις με την Ζωϊτσα μας
    ειν αι οτι εκεινη εχει ΑΝΟΙΧΤΟ το μυαλο της
    ενω εσυ
    ανοιχτα τα ΜΠΟΥΤΙΑ σου!

    Καλη τυχη . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση