GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ένας για παραμονή, ο άλλος για πλέι οφ

Διαφορετικοί είναι οι στόχοι της Καλλονής και της Skoda Ξάνθης στη σημερινή αναμέτρηση στη Μυτιλήνη, με την οποία ολοκληρώνεται η 23...


Διαφορετικοί είναι οι στόχοι της Καλλονής και της Skoda Ξάνθης στη σημερινή αναμέτρηση στη Μυτιλήνη, με την οποία ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Οι νησιώτες ψάχνουν τη νίκη με την οποία δεν θα μπλέξουν σε πιθανές περιπέτειες για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς αυτή τη στιγμή έχουν 27 βαθμούς, έξι περισσότερους από τη ζώνη του υποβιβασμού και παράλληλα επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα νέο σερί από επιτυχίες στην έδρα τους.
Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Ακρίτες θα προσπαθήσουν μέχρι τέλους να διεκδικήσουν μία θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, όπου θα εξασφαλίσουν κατά πάσα πιθανότητα μία θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Το έργο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι δύσκολο, καθώς η Καλλονή στην έδρα της αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι» και πουλάει ακριβά… το τομάρι της.
Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής
Σάββατο 7 Φεβρουαρίου
Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
Ο ΠΑΣ Γιάννινα προερχόμενος από την «τεσσάρα» επί της Βέροιας μεσοβδόμαδα, πήρε δύσκολη νίκη (2-1) στην έδρα του Λεβαδειακού και παραμένει σε επαφή με την πεντάδα. Επιστροφή στα γκολ για Κατίδη.
Εργοτέλης-ΟΦΗ 3-2
Μένει ζωντανός ο Εργοτέλης που επικράτησε 3-2 του ΟΦΗ, παίζοντας με 10 παίκτες απ’ το 23’ και πήρε σπουδαία βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια. Δύο δοκάρια για τους «ασπρόμαυρους», που πίεσαν ασφυκτικά.
Βέροια-Ατρόμητος 1-1
Αυτό «φώναξε» στην Βέροια ο Ατρόμητος! Την ώρα που η «βασίλισσα του βορρά» ήταν έτοιμη να επιστρέψει στις νίκες, ο Μπρίτο την… άφησε στον τόπο, διαμορφώνοντας το 1-1. Σωτήρας Γκορμπούνοφ στο 94″!
Κυριακή 8 Φεβρουαρίου
Αστέρας Τρίπολης-Νίκη Βόλου (…)
Πανιώνιος-Κέρκυρα 0-0
Η έδρα του είναι… δύναμη, όμως αυτή η Κέρκυρα κράτησε τον Πανιώνιο στο 0-0 και κάτω απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Πολύτιμος βαθμός για τους «Φαίακες» που αγωνίστηκαν για περίπου 20 λεπτά με δέκα παίκτες.
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 1-0
Έναν-έναν τους καθαρίζει στο «κάστρο» της Λεωφόρου! Ο Παναθηναϊκός πήρε την 11η φετινή νίκη (σε 12 ματς) στο… σπίτι του, επικρατώντας 1-0 του μαχητικού Παναιτωλικού και μείωσε στους έξι απ” τον ΟΣΦΠ.
Πλατανιάς-Πανθρακικός 2-0
Απόλυτα ψύχραιμος για την κατάστασή του! Παρότι ήταν με την πλάτη στον τοίχο και καιρό χωρίς νίκη, ο Πλατανιάς με τους Κουλιμπαλί και Μιλούνοβιτς επικράτησε εύκολα 2-0 του Πανθρακικού στα Περιβόλια.
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0
Ο Ολυμπιακός έφυγε ατσαλάκωτος από την Τούμπα (0-0) και κράτησε το +8 από τον ΠΑΟΚ που έχασε την τελευταία ευκαιρία του να κρατηθεί στην μάχη του τίτλου.
Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου
Καλλονή-Skoda Ξάνθη (19:30, Novasports 1)
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) – Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Παστρωμάς (Δυτικής Αττικής)
Η επόμενη (24η) αγωνιστική
Σάββατο 14 Φεβρουαρίου
Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (15:00, Novasports 3)
Πανθρακικός-Νίκη Βόλου (-)
ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (17:15, Novasports 1)
Ολυμπιακός-Εργοτέλης (19:30, Novasports 2)
Κυριακή 15 Φεβρουαρίου
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (15:00, Novasports 2)
Κέρκυρα-Καλλονή (17:15, Novasports 2)
Λεβαδειακός-Βέροια (17:15, Novasports 4)
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1)
Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου
Skoda Ξάνθη-Πλατανιάς (19:30, Novasports 1)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση