GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόλλια: Αρραγές μέτωπο για τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους

«Η ευθύνη για την κατάντια της χώρας μας αγγίζει όλους», είπε μιλώντας από το βήμα της Βουλής η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κ...


«Η ευθύνη για την κατάντια της χώρας μας αγγίζει όλους», είπε μιλώντας από το βήμα της Βουλής η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, καταφερόμενη κατά όσων κρύφτηκαν πίσω από το ότι δεν ήταν δική τους η ευθύνη.
Μιλώντας για μία κυβέρνηση εθνικής ανακούφισης, υποστήριξε πως όποιοι εξακολουθούν να χωρίζουν τους Έλληνες σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, δεν παρέχουν καλές υπηρεσίες στην πατρίδα.
«Ας χτίσουμε ένα αρραγές μέτωπο», είπε, δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση ζητά μία αξιοπρεπή συμφωνία από τους εταίρους μας και καλώντας και εκείνους να παραδεχθούν τις δικές τους ευθύνες.
«Ας αναγνωρίσουν ότι έχουμε πληρώσει πέντε φορές το αρχικό ποσό του δανεισμού και μας έχουν βάλει να πληρώσουμε άλλες δύο με κατεστραμμένη οικονομία», είπε, υποστηρίζοντας ότι σε αυτή την κυβέρνηση ελπίζουν πολλοί περισσότεροι από όσους την ψήφισαν.
Μιλώντας για το υπουργείο της, υποστήριξε ότι είναι σε θέση να παίξει σημαντικό ρόλο, αρκεί να ενδυναμωθεί και να της μεταβιβαστούν αρμοδιότητες.
«Ας είναι πρότυπο περιφερειακής ανάπτυξης η Βόρεια Ελλάδα», είπε, ζητώντας τη δυνατότητα να χρηματοδοτεί συγκεκριμένες δράσεις και προεξοφλώντας πως σε αυτή την περίπτωση άπαντες θα σταθούν δίπλα του.
«Όσο εύκολο είναι να πάτε σε εκλογές, άλλο τόσο εύκολο είναι για εμάς να αποχωρήσουμε», είπε, ζητώντας αντίθετα να στηρίξουμε αυτό που μας ενώνει.
«Την ώρα που άλλοι υποστηρίζουν πως η Ελλάδα έκανε περισσότερα από όσα περίμεναν μέσα σε πέντε χρόνια, ας αναλογιστούμε την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης, την εκτόξευση της ανεργίας, την φυγή των νέων, το ότι η χώρα ήταν σε μόνιμη κατάθλιψη», είπε, καλώντας όλους να ακούσουν την ψυχή των Ελλήνων.
«Ας τους ενώσουμε με τις πράξεις μας, ας γίνουμε το σκαλοπάτι για να πατήσουν οι επόμενοι, καλύτεροι από μας Έλληνες», υποστήριξε κλείνοντας.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση