GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πράγματα ζορίζουν! ΑΠΕΙΛΕΙ ο Ντάισελμπλουμ...

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης δεν πρόκειται να...




Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης δεν πρόκειται να...

χορηγήσουν δάνεια-γέφυρα στην Ελλάδα, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, απηχώντας τη θέση του γερμανού ΥΠΟΙΚ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και ουσιαστικά καταρρίπτοντας το βασικό αίτημα της Αθήνας για ένα βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα-γέφυρα.
«Δεν κάνουμε συμφωνίες για δάνεια-γέφυρα», δήλωσε λιτά από τη Χάγη ο κ. Ντάισελμπλουμ, απαντώντας στην πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης λίγη ώρα αφότου είχε συγκαλέσει έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα, στις 11 Φεβρουαρίου.

«Θα είναι το πρώτο βήμα για το πώς θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί τις επόμενες εβδομάδες, μήνες. Υποθέτω πως πολλές διαφορές πρέπει να γεφυρωθούν», συμπλήρωσε ο κ. Ντάισελμπλουμ.

Σύμφωνα πάντως με ελληνικές κυβερνητικές πηγές, η Ελλάδα δεν είναι διατεθειμένη να δεχτεί καμία πρόταση για παράταση του υφιστάμενου προγράμματος στήριξης, παρά τις πιέσεις που αναμένει να δεχτεί προς αυτή την κατεύθυνση, και θα παρουσιάσει την πρότασή της για πρόγραμμα-γέφυρα.

1 σχόλιο

  1. ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΟΛΛΑΝΔΕ?ΘΑ ΣΕ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΕ ?ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση