GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νίκος Νιόπλιας αναλαμβάνει τα ηνία του Ατρομήτου

Προπονητής του Ατρόμητου είναι και επίσημα ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος ανακοινώθηκε απ’ το σύλλογο του Περιστερίου.  Ο νέος τεχνικός της...

Ο Νίκος Νιόπλιας αναλαμβάνει τα ηνία του Ατρομήτου

Προπονητής του Ατρόμητου είναι και επίσημα ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος ανακοινώθηκε απ’ το σύλλογο του Περιστερίου. 

Ο νέος τεχνικός της ομάδας συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας με τον Γιώργο Σπανό και συμφώνησαν για την έναρξη της συνεργασίας τους, με την ΠΑΕ να τον καλωσορίζει με μια μακροσκελή ανακοίνωση. 

Αναλυτικά: 
«Νίκο Νιόπλια καλώς ήρθες στο αστέρι! 

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Νιόπλια για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου μας. 

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στην συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ κ. Γιώργου Σπανού με τον Νίκο Νιόπλια, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της περιόδου 2014-15». 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ατρόμητου ο Νίκος Νιόπλιας ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι από σήμερα μέλος της ΠΑΕ Ατρόμητος και μάλιστα από ένα τόσο σημαντικό πόστο. Ξέρω που έχω έρθει, ξέρω τις υποχρεώσεις μου, ξέρω τις δυσκολίες και θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. 

Ο Ατρόμητος είναι ένα από τα πιο οργανωμένα club στη Σούπερ Λίγκα και αυτό το επιβεβαίωσα στην επίσκεψη που έκανα στο αθλητικό κέντρο, το καλύτερο εφόδιο που μπορεί να έχει ένας προπονητής και οι παίκτες του. 

Οι φίλαθλοι μας πρέπει να μας στηρίξουν και να μας δείξουν εμπιστοσύνη. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια και τους χρειαζόμαστε δίπλα μας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ».

Ο αντικαταστάτης του Ρικάρντο Σα Πίντο θα συνεχίσει με το ίδιο τεχνικό επιτελείο, δηλαδή τους Σωτήρη Ρούσση (γυμναστής), Σωτήρη Κακαργιά (γυμναστής αποκατάστασης) και Σλόμπονταν Σούιτσα (προπονητής τερματοφυλάκων), ενώ μέχρι αύριο θα ανακοινωθεί ο άμεσος συνεργάτης του. 

Η πρώτη του προπόνηση απ' τον πάγκο των Περιστεριωτών θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, όταν και θα επιστρέψει απ’ το Ηράκλειο Κρήτης, όπου βρίσκεται για να τακτοποιήσει τα πράγματά του. 

Το βιογραφικό που δημοσίευσε η επίσημη σελίδα του Ατρόμητου, αναφέρει:

«"Ποδοσφαιράνθρωπος" από τους λίγους ο Νίκος Νιόπλιας, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Εθνική Νέων την οποία οδήγησε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Αυστρίας το 2007 και στην συνέχεια μεταπήδησε στην Εθνική Ελπίδων. 

Τον Δεκέμβριο του 2009 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ το 2010. 

Από τον Ιούνιο του 2011 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013 ήταν προπονητής της Εθνικής Κύπρου.. 

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα πραγματοποίησε 504 συμμετοχές (είναι από τους κορυφαίους) στην Α’ Εθνική. Στην Εθνική Ελλάδας έπαιξε σε 44 αγώνες (1 γκολ) με κορυφαία στιγμή την παρουσία του στο Μουντιάλ της Αμερικής το 1994.».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση