GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα κατά Τσίπρα: "Να μη σταθεί εμπόδιο"

Να μη σταθεί εμπόδιο στην παροχή βοήθειας από την Ευρώπη προς τον ελληνικό λαό κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκ...

Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα κατά Τσίπρα:

Να μη σταθεί εμπόδιο στην παροχή βοήθειας από την Ευρώπη προς τον ελληνικό λαό κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ζοζέφ Ντολ, μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών, στην οποία συμμετείχε και ο Αντώνης Σαμαράς.

“Καλούμε τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας να μη θέσει σε κίνδυνο την οικονομική πρόοδο που επετεύχθη κατά τη διάρκεια της ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά. Οι θυσίες που έκαναν οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούν να τεθούν σε κίνδυνο με μονομερείς συμπεριφορές. Ο πρωθυπουργός Τσίπρας πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις που έγιναν από την προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση. Η Ευρώπη είναι έτοιμη να βοηθήσει τους πολίτες της Ελλάδας να ξεπεράσουν τα οικονομικά τους προβλήματα – καλούμε τον πρωθυπουργό Τσίπρα να μην αποτελέσει εμπόδιο στη χορήγηση βοήθειας στους πολίτες της Ελλάδας”, δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

“Η χώρα έχει επιστρέψει στην ανάπτυξη και η ανεργία υποχωρεί. Στην Ελλάδα, όπως και στην Ισπανία, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Κύπρο, κυβερνήσεις υπό το ΕΛΚ πήραν τις σωστές οικονομικές αποφάσεις για να επανακτήσουν την εμπιστοσύνη των επενδυτών. Ομολογουμένως, στην Ελλάδα ήταν δυσκολότερο και χρειάστηκε περισσότερο χρόνο, όμως ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε τη χώρα στο δρόμο προς τη σταθερότητα και την ανάκτηση της εμπιστοσύνης. Τώρα είναι στο χέρι του πρωθυπουργού Τσίπρα να δουλέψει από κοινού με τους εταίρους της Ελλάδας για να επιτευχθεί μία συμφωνία σύντομα, ώστε να αποφευχθεί μία κλιμάκωση της κατάστασγς, που θα έπληττε τους πολίτες της Ελλάδας”, ανέφερε ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση