GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ωχ! Νέα μέτρα βλέπει ο Αλέξης Μητρόπουλος...

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μέτρων o αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας το πρωί στον Αντ1. Με ...

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μέτρων o αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας το πρωί στον Αντ1.
Με δεδομένο - σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο - ότι το μέχρι τώρα πρόγραμμα δανειοδότησης της χώρας μας, περιείχε ρήτρα μέτρων, εξέφρασε τον φόβο του ότι ενδεχόμενη παράταση είναι πολύ πιθανό να συνδυαστεί με την επιβολή νέων μέτρων.
Ο κ. Μητρόπουλος είπε ότι πολλά από αυτά τα ερωτηματικά θα ξεκαθαριστούν στο σημερινό Eurogroup, αλλά η αίσθησή του είναι ότι η γερμανική πλευρά θέλει να συνεχίσει να μας δανείζει, κρατώντας μας όμως δέσμιους με την υποχρεωτική ένταξη μας σε πρόγραμμα με αυστηρούς όρους.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

8 σχόλια

  1. νεα μετρα θα παρουν για την κασα σου μ@λ@κ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νεα μετρα θα παρουν για την κασα σου μ@λ@κ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νεα μετρα θα παρουν για την κασα σου μ@λ@κ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ΚΑΙ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΟΥ ΣΙΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ΚΑΙ "ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΟΥ ΣΙΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημήτρης Κλ.20 Φεβ 2015, 4:35:00 μ.μ.

    Τώρα το κατάλαβε ο κ. Μητρόπουλος;
    Όταν μίλαγαν για "κούρεμα τουλάχιστον 50% του χρέους" ή "κούρεμα του μεγαλύτερου μέρους του επαχθούς και επονείδιστου χρέους" δεν το ήξερε;;;
    Υποκριτές!
    Αρνήθηκαν λυσσασμένα τις αυτονόητες δεσμεύσεις, που έχει ο κάθε δανειοδοτούμενος.
    Τορπίλισαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι και οι Νεοδημοκράτες, το Γιώργο Παπανδρέου, αντί να τον στηρίξουν, για να πάρουν την εξουσία, χάνοντας πολύτιμο χρόνο.
    Και τώρα "ανακαλύπτουν" και αυτοί με τη σειρά τους, μετά το Σαμαρά με τα 18 ισοδύναμα και τα 3 Ζάππεια, αιτίες για τη μεγάλη υποχώρηση.
    Άμοιρη πατρίδα και ευκολόπιστε και πάντα προδομένε Λαέ, οι πολιτικοί σου πρώτα ενδιαφέρονται για τον εαυτό τους και μετά για σένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση