GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Στυλιανίδης "καρφώνει" Σαμαρά για την τακτική της ΝΔ

Σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό και νυν πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης. "Ένα...

Ο Στυλιανίδης

Σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό και νυν πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης.

"Ένα καίριο λάθος είναι η μετατόπισή μας από την "ήπια προσαρμογή" του Κώστα Καραμανλή στο "δόγμα σοκ" του Αντώνη Σαμαρά" δηλώνει ο πρώην υπουργός στην εφημερίδα "RealNews" για την τακτική της ΝΔ.

Ζητά να συγκληθεί έκτακτο συνέδριο έως την άνοιξη και σημειώνει πως "θέμα ηγεσίας μπορεί να τεθεί είτε από τον ίδιο τον πρόεδρο, είτε από τα συλλογικά όργανα της παράταξης".

Αφήνει δε αιχμές για υπουργούς και στελέχη και για λάθη που οδήγησαν στην ήττα. "Δεν γίνεται να απολύεις και να γελάς, ή να κόβεις δαπάνες για την υγεία και να φωτογραφίζεσαι στο twitter ως μεταρρυθμιστής" σημειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση