GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκρυβαν ηρωίνη στο σπίτι - ΦΩΤΟ

Διακινητές ναρκωτικών, οι οποίοι κατείχαν και εμπορεύονταν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων, χρησιμοποιώντας τις οικίες το...

Έκρυβαν ηρωίνη στο σπίτι - ΦΩΤΟ

Διακινητές ναρκωτικών, οι οποίοι κατείχαν και εμπορεύονταν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων, χρησιμοποιώντας τις οικίες τους ως κρύπτες ψυχοτρόπων ουσιών, συνελήφθησαν ύστερα από αιφνιδιαστικές επιχειρήσεις αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικών Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν χθες Δευτέρα δύο άνδρες, ηλικίας 36 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Στην κατοχή και στις οικίες των συλληφθέντων στην περιοχή του κέντρου και της Σταυρούπολης, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν πέντε μικροδέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 20,2 γραμμαρίων, τρία μικρόδεμα κάνναβης βάρους 4,2 γραμμαρίων, 170 ναρκωτικά δισκία, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και τρία κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές του.

Το ποσό των 350 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και σημειώνεται ότι, σε βάρος του 36χρονου, εκκρεμούσε ήδη μία καταδικαστική απόφαση, για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση