GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νταβούτογλου: "Μόδα Τσίπρα" δημιούργησε η αντιπολίτευση

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, καταφέρεται εναντίον της τουρκικής αντιπολίτευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει δημιουργήσει ...

Νταβούτογλου: Μόδα Τσίπρα δημιούργησε η αντιπολίτευση

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, καταφέρεται εναντίον της τουρκικής αντιπολίτευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει δημιουργήσει "μόδα Τσίπρα".

"Εναποθέτουν τις ελπίδες τους (να νικήσουν το κυβερνητικό Κόμμα AKP) στον Τσίπρα", δήλωσε προσθέτοντας: "Το CHP, το MHP και το HDP δεν λένε τίποτα για την οικονομία, έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον Τσίπρα".

"Αντί να εμπνέονται από την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, θα πρέπει να δουν την 12ετή επιτυχία του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ" είπε.

"Το ΑΚΡ έχει κάνει τα τελευταία 12 χρόνια ότι ακριβώς κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ για τη χώρα του", τόνισε επίσης ο Τούρκος Πρωθυπουργός.

Τέλος, σημείωσε ότι "ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδος αναγνωρίζει την επιτυχία του ΑΚΡ».

«Όταν μίλησα με τον κ. Τσίπρα στο τηλέφωνο, του είπα ότι έχουμε μετατρέψει τον κάποτε 'μεγάλο ασθενή', την Τουρκία, σε μια παγκόσμια δύναμη, και ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι συμφωνεί με αυτό» ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση