GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Λύγισε" στο Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός

Πολύ καλά στάθηκε μέσα στη δύσκολη έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός, που όμως τελικά “λύγισε” και ηττήθηκε από τους Ισραηλινούς...

Πολύ καλά στάθηκε μέσα στη δύσκολη έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός, που όμως τελικά “λύγισε” και ηττήθηκε από τους Ισραηλινούς με 73-70, χάνοντας μία μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα για την κατάκτηση μίας από τις δύο πρώτες θέσεις στον 5ο όμιλο της Ευρωλίγκας, που δίνουν προβάδισμα έδρας στα προημιτελικά.

Οι “πράσινοι” βρίσκονταν πίσω στο σκορ σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να επιτρέψουν στους Ισραηλινούς να ξεφύγουν, και με αντεπίθεση διαρκείας στην τρίτη περίοδο πλησίασαν στο καλάθι. Το “θρίλερ” συνεχίστηκε στην τέταρτη περίοδο, με τους παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να μειώνουν και στον πόντο, αλλά να μην καταφέρνουν να κάνουν την ανατροπή.

Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Γιάνκοβιτς με 16 πόντους, ενώ ο Παππάς πρόσθεσε ακόμα 15 και ο Γκιστ 12. Για τους γηπεδούχους, 16 πόντους πέτυχε ο Πάργκο και από 10 οι Οχαγιόν, Αλεξάντερ και Τάιους.

Επόμενο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, η μεγάλη αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, την Πέμπτη 5 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση