GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακιστέα η εξαδέλφη που αποκάλυψε τον Παναγιώτη Βλαστό

Κάτω από άκρα μυστικότητα απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέα η Λίτσα Βλαστού, η  γυναίκα που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και αποκάλυψ...

Προφυλακιστέα η εξαδέλφη που αποκάλυψε τον Παναγιώτη Βλαστό
Κάτω από άκρα μυστικότητα απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέα η Λίτσα Βλαστού, η  γυναίκα που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και αποκάλυψε τη δράση του κυκλώματος που δρούσε με έδρα τις φυλακές και πρωταγωνιστή τον εξάδελφό της Παναγιώτη Βλαστό.
 
Η κατηγορούμενη για την εμπλοκή της στο κύκλωμα βρίσκεται σε καθεστώς προστασίας και είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι απολογήθηκε την περασμένη Τρίτη σε χώρο εκτός δικαστηρίων, χωρίς την παρουσία δικηγόρου ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές δεν έχουν ακόμη αποφασίσει που θα κρατηθεί.
 
Η Λίτσα Βλαστού θεωρείται πρόσωπο κλειδί στην εξιχνίαση της υπόθεσης καθώς φέρεται να ήταν το δεξί χέρι του Παναγιώτη Βλαστού με αποτέλεσμα να  κινεί τα νήματα της συμμορίας εκτός φυλακής και να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.
 
Η ίδια με σειρά καταθέσεων έριξε φως στη δράση των «μπράβων» που κατηγορούνται ότι εκτελούσαν ακόμη και συμβόλαια θανάτου.
 
Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της υπόθεσης που έδωσε διπλό ρόλο στην Λίστα Βλαστού, η οποία εκτός από κατηγορουμένη έγινε και η βασική μάρτυρας κατηγορίας, ήταν η τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι της γιατί ο ξάδελφός της θεωρούσε ότι του είχε υπεξαιρέσει 250.000 ευρώ.
Η κατηγορούμενη φέρεται να λέει πως για να βρει τις 250.000 ευρώ ο Παναγιώτης Βλαστός της ζήτησε να πουλήσει ακόμα και το σπίτι της απειλώντας ότι θα σκοτώσει εκείνη και  την οικογένεια της. Μάλιστα, μετά την έκρηξη της Πρωτοχρονιάς ο Παναγιώτης Βλαστός φέρεται να τη χτύπησε σε επισκεπτήριο στις φυλακές μπροστά σε δυο σωφρονιστικούς υπαλλήλους όταν εκείνη του είπε ότι δεν είχε τα χρήματα. Αυτή η ενέργεια ήταν η αρχή του τέλους για την εγκληματική οργάνωση…
 
Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία της η Λίτσα Βλαστού επιβεβαίωσε όσα είχε πει στις επτά καταθέσεις της στην αστυνομία συμπληρώνοντας στοιχεία για μια ακόμη ενέργεια που αφορά υπόθεση έκρηξης.  
 
ΝΕΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ
 
Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα τους για την υπόθεση ενώ ήδη σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα χρόνου η έκδοση τριών νέων ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
Παράλληλα, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να περάσουν το κατώφλι του ανακριτή οι έγκλειστοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση οι οποίοι είναι και οι βασικοί πρωταγωνιστές. Εκτός του Παναγιώτη Βλαστού θα κληθούν, μεταξύ άλλων,  να δώσουν εξηγήσεις οι Ι. Σκαφτούρος, Β. Στεφανάκος, Άκης Τσοχατζόπουλος αλλά και ο Σωτήρης Εμμανουήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση