GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: Νεφώσεις και παροδικές βροχές

Νεφώσεις με παροδικές βροχές αναμένουμε στη δυτική Ελλάδα και στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015. Στην υπόλοιπ...

Καιρός: Νεφώσεις και παροδικές βροχές

Νεφώσεις με παροδικές βροχές αναμένουμε στη δυτική Ελλάδα και στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλύτερος, με λίγες σποραδικές νεφώσεις και πιθανότητα για τοπικές ασθενείς βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -3 έως 11 στη βόρεια Ελλάδα, -1 έως 13 στη δυτική Ελλάδα, 4 έως 14 στο βόρειο Αιγαίο και από 7 έως 15 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν αρχικά από τα δυτικά έως 5 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία από τα δυτικά σε νοτιοδυτικούς με μικρή ενίσχυση.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας, από το weather.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση