GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες

Συμφωνία με τους δανειστές επιδιώκει η ελληνική κυβέρνηση, επιμένοντας ταυτόχρονα στις κόκκινες γραμμές που θέτει. Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτ...

Τσίπρας: Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες

Συμφωνία με τους δανειστές επιδιώκει η ελληνική κυβέρνηση, επιμένοντας ταυτόχρονα στις κόκκινες γραμμές που θέτει. Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τα στελέχη που διαπραγματεύονται στις Βρυξέλλες «προσοχή στις διατυπώσεις» ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας.

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» προειδοποίησε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τη «Real News», ενώ σε χθεσινές δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ταυτόχρονα να δείχνουμε σοβαρότητα που αρμόζει στις περιστάσεις».

Σε δήλωσή του στην εφημερίδα ο κ. Τσίπρας ανέφερε: «Στις Βρυξέλλες έγινε ένα σημαντικό βήμα, ωστόσο, είναι νωρίς να μιλήσουμε για συμφωνία. Η διαπραγμάτευση της Δευτέρας στο Eurogroup θα είναι δύσκολη. Η δύναμή μας θα είναι για ακόμα μια φορά η στήριξη του λαού».

 

 

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση