GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: "Να ξανασυνέλθει η παράταξη"- ΒΙΝΤΕΟ

Μια υγιή και ισχυρή κεντροδεξιά χρειάζεται η Ελλάδα, όπως υποστήριξε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΙ χωρίς, ωστόσο, να θέτει θέμα ηγε...

Μπακογιάννη: Να ξανασυνέλθει η παράταξη- ΒΙΝΤΕΟ

Μια υγιή και ισχυρή κεντροδεξιά χρειάζεται η Ελλάδα, όπως υποστήριξε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΙ χωρίς, ωστόσο, να θέτει θέμα ηγεσίας ενόψει της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

«Ό ,τι έχω να πω, θα το πω στην κοινοβουλευτική ομάδα», είπε η κ. Μπακογιάννη. Σημείωσε πως αυτή τη στιγμή δεν έχει «κανέναν προσωπικό στόχο», επιδιώκοντας μονάχα να «ξανασυνέλθει η παράταξη» και να βρει τον σωστό πολιτικό προσανατολισμό. Υπογράμμισε, ωστόσο, πως η παράταξη έχει πρόβλημα ιδεολογίας, στρατηγικής, πολιτικής και λειτουργίας, που θα πρέπει να λυθεί με «καθαρή εσωκομματική κουβέντα» και χωρίς να υπάρχουν «προσωπικές στρατηγικές».

Η κ. Μπακογιάννη διευκρίνισε πως δεν είναι δυνατόν να μην κατατεθεί η συμφωνία του Eurogroup για κύρωση στη Βουλή, προσθέτοντας πως έχει πλέον έρθει η «ώρα της πραγματικότητας» για την κυβέρνηση.

 

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση