GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός από αστυνομικά πυρά άνδρας στην Κοπεγχάγη

H αστυνομία άνοιξε πυρ κοντά σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό της Κοπεγχάγης  με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος, λίγες ώρες μετά τις δύο ...

Νεκρός από αστυνομικά πυρά άνδρας στην Κοπεγχάγη
H αστυνομία άνοιξε πυρ κοντά σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό της Κοπεγχάγης  με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος, λίγες ώρες μετά τις δύο επιθέσεις που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό 5 άλλων στην πρωτεύουσα της Δανίας.
«Η αστυνομία άνοιξε πυρ στο σταθμό Νορέμπρο. Ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί. Άγνωστη είναι η κατάσταση της υγείας του», ήταν το μήνυμα που ανήρτησε αρχικά η αστυνομία στο Twitter. Λίγο αργότερα επιβεβαίωσε ότι ο τραυματίας κατέληξε.
Δεν έχει διευκρινιστεί εάν το πρόσωπο αυτό συνδέεται με τις επιθέσεις.
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 5 αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε επιθέσεις που σημειώθηκαν σε ένα καφέ πολιτιστικού κέντρου, όπου συμμετείχε σε μία εκδήλωση για τον ισλαμισμό και την ελευθερία της έκφρασης ο Σουηδός καλλιτέχνης Λαρς Βιλκς- ο οποίος έχει επανειλημμένα δεχθεί απειλές για την ζωή του λόγω των σκίτσων του Μωάμεθ που φιλοτέχνησε το 2007- και μίας συναγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση