GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις: Ο Τσίπρας έχασε μόνο χρόνο, τα χρέη μας είναι ακόμα εκεί

"Ο Τσίπρας έχασε μόνο χρόνο, τα χρέη μας είναι ακόμη εκεί", δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις...

Άδωνις: Ο Τσίπρας έχασε μόνο χρόνο, τα χρέη μας είναι ακόμα εκεί

"Ο Τσίπρας έχασε μόνο χρόνο, τα χρέη μας είναι ακόμη εκεί", δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Serra.

Ο πρώην υπουργός Υγείας τονίζει ότι "θα πρέπει να μελετηθούν καλά όλα τα επισυναπτόμενα έγγραφα. Τα ανταλλάγματα, όμως, όπως ήταν αναμενόμενο, δείχνουν να είναι πολύ μικρά, σε σχέση με το σύνολο δεσμεύσεων και εξοικονόμησης χρημάτων που έχουν ήδη ληφθεί".

"Η συμφωνία είναι η επαναπροώθηση του μνημονίου. Το λεξιλόγιο μπορεί να είναι λίγο διαφορετικό, αλλά είναι το δικό μας μνημόνιο. Ο Τσίπρας και οι δικοί του έχουν μια εμμονή με την σημασιολογία", προσθέτει ο κ. Γεωργιάδης.

"Ο πρωθυπουργός είχε ανάγκη να διαμεσολαβήσουν κάποιες εβδομάδες ανάμεσα στην μέθη προεκλογικών υποσχέσεων και στην υπογραφή ενός κειμένου με το οποίο δέχεται να τηρήσει σφιχτή δημοσιονομική πολιτική. Μόνο έτσι η μνήμη του κόσμου θα ήταν λιγότερο νωπή", καταλήγει ο κύριος Γεωργιάδης, σύμφωνα με τον οποίο "η οικονομία δεν έχει καιρό για χάσιμο, πρέπει να ξαναρχίσει να τρέχει".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση