GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί βιάζεται η Φώφη;

Η πρωτοφανής επίθεση της Φώφης Γεννηματά στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κατά το χτεσινό πολιτικό συμβούλιο του κόμματος, με πρόσχημα να «ξεκαθ...

Η πρωτοφανής επίθεση της Φώφης Γεννηματά στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κατά το χτεσινό πολιτικό συμβούλιο του κόμματος, με πρόσχημα να «ξεκαθαρίσει» τη θέση του ή και να επισπεύσει τις διαδικασίες για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατικής παράταξης, υποδηλώνει όχι μόνο την ανυπομονησία της για εξουσία αλλά και τη διάθεσή της να συγκρουστεί με τον νυν Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για να «γράψει» επικοινωνιακά..
Άλλωστε σε όλη την προεκλογική της εκστρατεία διαμήνυε παντού πως θα είναι η επόμενη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ..

Όμως τι κρύβεται πίσω από τη βιασύνη της Φώφης;
Είναι σαφές πως η Φώφη Γεννηματά, θέλει να πιάσει τον παλμό των εξελίξεων και τη λαϊκή απαίτηση για αλλαγές στα κόμματα που δεν έφεραν υψηλά ποσοστά στις εκλογές.
Η Φώφη Γεννηματά θεωρεί πως επάνω σε αυτό το επικοινωνιακό τσουνάμι των νέων «σαραντάρηδων» της εξουσίας, μπορεί να αυτοπροταθεί ως κάτι νέο και άφθαρτο...!! Η Φώφη Γεννηματά στηριζόμενη αποκλειστικά στο φαινόμενο της οικογενειοκρατίαςπου «μαστίζει» την πολιτική ζωή του τόπου και απέβη καταστροφική για το ΠΑΣΟΚ, θέλει να προβάλει άλλη μία φορά την κόρη του πατέρα της ως δικαιωματικά και κληρονομικά, γνήσια διάδοχο εξουσίας.

Το μεγάλο ελάττωμα της Φώφης είναι ότι δεν έχει να επιδείξει κάποιο έργο κατά τη διάρκεια της πολιτικής της καριέρας. Το όνομά της δεν συνοδεύεται από κάποια επιτυχία, ούτε από κάποιο πολιτικό λόγο που να εμπνέει. Αυτό είναι ακόμη μεγαλύτερο ελάττωμα αν σκεφτεί κανείς πως η Φώφη από την ημέρα που γεννήθηκε είναι κατ΄ επάγγελμα και ΜΟΝΟ πολιτικός, χωρίς να έχει καμία επαγγελματική – εργασιακή εμπειρία. Και αυτό το γνωρίζει καλά η Φώφη και γι αυτό το λόγο προσπαθεί στο επικοινωνιακό κλίμα των ημερών να «αρπάξει» την εξουσία του ΠΑΣΟΚ. Υποτιμώντας και την κρίση όσων θα ψηφίσουν για νέο αρχηγό της Δημοκρατικής Παράταξης.
Η Φώφη δεν θέλει σε καμία περίπτωση να περάσουν οι ημέρες και οι μήνες και η κυβέρνηση να μπει στα βαθιά του νέου μνημονίου, οπότε εκεί θα χρειαστεί σοβαρή αντιπολίτευση. Εκεί η Φώφη δεν θα έχει να προσφέρει στον πολιτικό χώρο του κέντρου, αφού η εμπειρία της στη διαχείριση καίριων εθνικών θεμάτων διαπραγμάτευσης είναι μηδενική. Στην επόμενη σκληρή πολιτική φάση του τόπου η Φώφη δεν θα μπορεί να προασπίσει τα λαϊκά συμφέροντα, όπως θα μπορούν άλλοι, πολύ ικανότεροι και εμπειρότεροι να κάνουν μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Την Φώφη, λίγοι έως ελάχιστοι θα ακολουθήσουν σε ένα κάλεσμα συσπείρωσης δυνάμεων του κέντρου.

Ακόμη οι «φιλικές» σχέσεις της Φώφης Γεννηματά με τον Γιώργο Παπανδρέου δημιουργούν μία τοξικότητα στην υποψηφιότητά της αφού πολλοί υποστηρίζουν πως στο πίσω του μυαλού της είναι η «κάθαρση» του Γιώργου και η επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ.. μύλος δηλαδή.

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr

5 σχόλια

  1. MHN ΔΩΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ !

    DEFAULT & EXIT OF GREECE,ITALY,SPAIN AND PORTUGAL !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MHN ΔΩΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ !

    DEFAULT & EXIT OF GREECE,ITALY,SPAIN AND PORTUGAL !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «η συναναστροφή μας με τον νέο Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πρέπει να γίνεται μέσα από εποικοδομητικές συνομιλίες».
    ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΚΡΥΦΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «η συναναστροφή μας με τον νέο Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πρέπει να γίνεται μέσα από εποικοδομητικές συνομιλίες».
    ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΚΡΥΦΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «η συναναστροφή μας με τον νέο Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πρέπει να γίνεται μέσα από εποικοδομητικές συνομιλίες».
    ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΚΡΥΦΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση