GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικητής ο Παναθηναϊκός, πολλά παράπονα ο Ολυμπιακός

"Φωτιά" στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου έβαλε ο Παναθηναϊκός, που ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι των "αιωνίων&...

Νικητής ο Παναθηναϊκός, πολλά παράπονα ο Ολυμπιακός

"Φωτιά" στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου έβαλε ο Παναθηναϊκός, που ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι των "αιωνίων" κόντρα στον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, με σκορ 2-1

Σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από επεισόδια πριν την έναρξη και κατά τη διάρκειά του, οι "πράσινοι" ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με τους Πειραιώτες να εμφανίζονται ασύνδετοι και να κάνουν εύκολα λάθη, τα οποία ήταν τελικά αυτά που τους κόστισαν.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο Παναθηναϊκός είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει, στο 34' με το τετ α τετ του Καρέλη με τον Ρομπέρτο, με τον Έλληνα επιθετικό να μην μπορεί να τελειώσει ιδανικά τη φάση, και στο 38' με το καλό σουτ του Ζέκα, που πέρασε λίγο άουτ, οι "πράσινοι" μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και άνοιξαν το σκορ στο 49', όταν ο Πράνιτς έβγαλε την παράλληλη σέντρα, ο Μαζουακού μπερδεύτηκε μόνος του μπροστά στην εστία του Ολυμπιακού και αντί να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι "ερυθρόλευκοι" βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση, όμως η άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν καλά στημένη, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μην μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Στιλ. Μάλιστα, αντί να ισοφαρίσουν, οι Πειραιώτες δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα, όταν στο 78' ο Μιλιβόγεβιτς έκανε λάθος, το οποίο εκμεταλλεύθηκε ο Πέτριτς για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Το μόνο που κατάφεραν οι "ερυθρόλευκοι", κι ενώ στο μεταξύ οι γηπεδούχοι είχαν τουλάχιστον δύο καλές ευκαιρίες να πετύχουν και τρίτο γκολ, ήταν να μειώσουν σε 2-1 με ωραία εκτέλεση φάουλ του Τσόρι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με τη νίκη αυτή, ο Παναθηναϊκός μείωσε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους τρεις βαθμούς (58 ο Ολυμπιακός, 55 ο Παναθηναϊκός), δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη μάχη της κορυφής, εννέα αγωνιστικές πριν το τέλος της Superleague.

1 σχόλιο

  1. αν δεν εβαζε ο Ολυμπιακος Γκολ δεν θα τελειωνε ο Αγωνας.Δεν ηταν εκει τυχαια ο Βαγγελας.
    Σε περιπτωση ισοβαθμιας με αυτα το Γκολ βγαινει πρωταθλητης ο Ολυμπιακος.
    Οποτε δεν τα εφαγε τσαμπα τα νερα ο Βαγγελας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση