GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κύριε Σαμαρά θυμηθείτε τον Καραμανλή: Λαγός τη φτέρη έσειε..."

Ο κύριος Σαμαράς να θυμηθεί "τι έλεγε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, 'λαγός τη φτέρη έσειε.. κακό της κεφαλής του...

Ο κύριος Σαμαράς να θυμηθεί "τι έλεγε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, 'λαγός τη φτέρη έσειε.. κακό της κεφαλής του!' Ας προσέχει, λοιπόν..." σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές "απαντώντας" στα όσα δηλώνει ο πρώην πρωθυπουργός και άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τη διαπραγμάτευση για την επέκταση της δανειακής σύμβασης.

Όπως αναφέρουν οι πηγές της κυβέρνησης:

"Η ΝΔ του κ. Σαμαρά, με non paper, περήφανη για τα μνημόνια που έχει υπογράψει, προσπαθεί να πείσει τα στελέχη της –την κοινωνία αποκλείεται!- ότι τα μνημόνια συνεχίζονται. Ας το πάρει απόφαση ο κ. Σαμαράς: η τρόικα τελείωσε και μαζί οι εκπρόσωποί της!

Του θυμίζουμε τι έλεγε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, «λαγός τη φτέρη έσειε.. κακό της κεφαλής του»! Ας προσέχει, λοιπόν...".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση