GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουκρανία: Εκεχειρία δια χειρός Πούτιν, Ποροσένκο και... Μέρκελ

Το Κίεβο και οι φιλορώσοι αντάρτες υπέγραψαν οδικό χάρτη για την ειρήνευση στην Ουκρανία, ανακοίνωσαν χωριστά οι πρόεδροι της Ρωσίας Βλ...

Ουκρανία: Εκεχειρία δια χειρός Πούτιν, Ποροσένκο και... Μέρκελ

Το Κίεβο και οι φιλορώσοι αντάρτες υπέγραψαν οδικό χάρτη για την ειρήνευση στην Ουκρανία, ανακοίνωσαν χωριστά οι πρόεδροι της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, της Ουκρανίας Βίκτορ Ποροσένκο και από κοινού ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ με την καγκελάριο της Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ.

"Η Ομάδα Επαφής υπέγραψε έγγραφο που ετοιμάσαμε εν μέσω μεγάλης έντασης", δήλωσε ο Πέτρο Ποροσένκο. Η δήλωσή του επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της Ρωσίας.

"Αυτό το κείμενο αντιμετωπίζει όλα τα ζητήματα και υπεγράφη από την Ομάδα Επαφής και τους αυτονομιστές", δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ στην κοινή δήλωσή του με την Αγγελα Μέρκελ.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους έπειτα από συνομιλίες 16 ωρών, ο πρόεδρος της Ρωσίας ανακοίνωσε:

"Κατορθώσαμε να συμφωνήσουμε στα κύρια ζητήματα" προσθέτοντας ότι η κατάπαυση του πυρός θα τεθεί σε ισχύ στις 15 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση