GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο Φάληρο

Τις πιθανότητες για πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να εξαντλήσει η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό...

Πώς θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο Φάληρο

Τις πιθανότητες για πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να εξαντλήσει η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η "Ένωση" πηγαίνει στο φαληρικό γήπεδο με αρκετές απουσίες, δίνοντας τον πιο απαιτητικό αγώνα της τη φετινή σεζόν, αλλά όλοι στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο αντιμετωπίζουν ως τεράστια πρόκληση την αποψινή αναμέτρηση εν όψει της επιστροφής της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Τραϊανός Δέλλας, αν και με αρκετές απουσίες στο "οπλοστάσιό" του, σκοπεύει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Τζανετόπουλο, Λαμπρόπουλο και Σοϊλέδη.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Γιόχανσον και ο Ανάκογλου, με τους Πλατέλλα και Μπαρμπόσα στα πλάγια. Ως "δεκάρι" θα αγωνιστεί ο Μάνταλος, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αραβίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βούρας, Γεωργέας, Γροντής, Ντούνης Μ., Ρόβας, Σαρρής, Ζόριτς και Κρισάντους.

Εκτός έμεινε την τελευταία στιγμή ο Μπρέσεβιτς, ενώ δεν υπολογίζονται οι ανέτοιμοι Κορδέρο, Κολοβέτσιος και Φαγέ.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση