GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντάισελμπλουμ: Πολύ σοβαρή η βούληση της Ελλάδας για μεταρρυθμίσεις

Τα πρώτα έστω και συγκρατημένα καλά λόγια για την Ελλάδα, δια στόματος Γερούν Ντάισελμπλουμ, έφερε η λίστα Βαρουφάκη για τις μεταρρυθμί...

Ντάισελμπλουμ: Πολύ σοβαρή η βούληση της Ελλάδας για μεταρρυθμίσεις

Τα πρώτα έστω και συγκρατημένα καλά λόγια για την Ελλάδα, δια στόματος Γερούν Ντάισελμπλουμ, έφερε η λίστα Βαρουφάκη για τις μεταρρυθμίσεις που κατατέθηκε επισήμως το πρωί στις Βρυξέλλες.

Η ελληνική κυβέρνηση είναι πολύ σοβαρή ως προς τη βούλησή της για μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, μετά την αποστολή από την Ελλάδα της λίστας των μεταρρυθμίσεων που προτείνει στους διεθνείς πιστωτές.

"Πιστεύω ότι είναι πολύ σοβαροί, αλλά δεν πρόκειται παρά για ένα πρώτο βήμα", δήλωσε ο Ντάισελμπλουμ ενώπιον του ευρωκοινοβουλίου.

Η οριστικοποίηση των μεταρρυθμίσεων που παρουσιάσθηκαν από την Ελλάδα "πρέπει να γίνει σε στενή συνεργασία" με τους πιστωτές της. "Θα πάρει καιρό", πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση