GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες σε Αττική, Εύβοια και Βοιωτία

Με αρκετή δυσκολία και προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία σε πολλούς δρόμους τόσο της Αττικής όσο και της Εύβοιας αλλά και της Βοιωτίας...

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες σε Αττική, Εύβοια και Βοιωτία

Με αρκετή δυσκολία και προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία σε πολλούς δρόμους τόσο της Αττικής όσο και της Εύβοιας αλλά και της Βοιωτίας λόγω της κακοκαιρίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάποια σημεία είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα οχήματα, καθώς το οδόστρωμα είναι ιδιαίτερα ολισθηρό.

Συγκεκριμένα, παραμένει η διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ. Πάρνηθας από το τελεφερίκ ως το καζίνο, στην Περιφερειακή Οδό Πεντέλης - Ν. Μακρής, από το Σ.Ν. Πεντέλης ″414″ έως και διασταύρωση Αγ. Πέτρου, στη λεωφόρο Χασιάς - Δερβενοχωρίων, στο ύψος Μονής Κλειστών, στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια και στην Ανατολική Οδό, στην περιοχή "Καλοπούλα", από το τέρμα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας - Θήβας, από 4ο χλμ. (περιοχή Μάνδρας), στο ρεύμα προς Θήβα, ενώ στο συγκεκριμένο τμήμα έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία για φορτηγά οχήματα άνω των 3,5 τόνων.

Στην Εύβοια, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Χαλκίδας - Αιδηψού, από 16ο (Καστέλλα) έως 51ο χλμ. (Προκόπι), για οχήματα άνω των 3,5 τόνων, και για όλα τα οχήματα στην επαρχιακή οδό Σταυρού - Αγ. Σοφίας. Αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στις επαρχιακές οδούς Χαλκίδας - Αιδηψού, από 16ο έως 51ο χλμ., Γυμνού - Σέτας, Στενής - Στροπώνων, Αγ. Αθανασίου - Γλυφάδας, Ιστιαίας - Ροβιών, Ροβιών - Δρυμώνα (Ι.Μ. Οσίου Δαυίδ), Παγώντα - Μαρκάτες, Προκοπίου - Σρακίνικου, και Κιρύνθου - Φαράκλας. Επίσης, στο επαρχιακό και οδικό δίκτυο Μαντουδίου Ευβοίας και στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο Ιστιαίας.

Στη Βοιωτία, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας - Θηβών και συγκεκριμένα από 34ο έως 30ο χλμ., αλλά και σε ολόκληρο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο νομού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση