GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Όσοι περίμεναν κωλοτούμπα της κυβέρνησης θα απογοητευτούν"

Σίγουρος ότι η λίστα με τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης θα εγκριθεί εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώ...

Σίγουρος ότι η λίστα με τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης θα εγκριθεί εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1, ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε ότι "η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί, δε σταματάει εδώ" και συμπλήρωσε ότι η συμφωνία είναι η καλύτερη δυνατή καθώς δίνει τον απαραίτητο χρόνο στην κυβέρνηση για να παρουσιάσει ένα συνολικό πακέτο ρυθμίσεων και ότι όσοι περίμεναν "κωλοτούμπα" της Κυβέρνησης "θα απογοητευτούν".

"Είμαστε σε κατάσταση αναμονής και περιμένουμε πως θα αντιδράσουν οι εταίροι μας" πρόσθεσε για την εν εξελίξει διαπραγμάτευση.

"Η μεγάλη διαφορά είναι ότι και η προηγούμενη Κυβέρνηση είχε "κόκκινες γραμμές", αλλά αυτές "ξεθώριαζαν" όταν έφθανε κάποιο e-mail" κατέληξε ο κ. Κατρούγκαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση