GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπ. Δικαιοσύνης: "Η περίθαλψη των κρατουμένων άμεση προτεραιότητα"

"Η αντιμετώπιση των προβλημάτων της περίθαλψης των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές αποτελεί άμεση  ανάγκη και πολιτική προτεραι...

Υπ. Δικαιοσύνης:

"Η αντιμετώπιση των προβλημάτων της περίθαλψης των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές αποτελεί άμεση  ανάγκη και πολιτική προτεραιότητα», δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νίκος Παρασκευόπουλος μετά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού «Άγιος Παύλος»  και το Ψυχιατρείο του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού .

Μαζί με τον υπουργό Δικαιοσύνης βρέθηκε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός.

Οι δύο Υπουργοί αφού επισκέφθηκαν όλους τους χώρους, είχαν  την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ασθενείς κρατούμενους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και τη Διεύθυνση και να καταγράψουν προβλήματα, κενά και ελλείψεις.
Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στελεχών των δύο συναρμόδιων Υπουργείων για να δρομολογηθούν άμεσα συγκεκριμένες δράσεις.

Τους δύο Υπουργούς συνόδευαν οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Βασιλική Κατριβάνου και Κώστας Ζαχαριάς, οι γιατροί των Κοινωνικών Ιατρείων  Αθήνας και Πειραιά, Σοφία Χριστοπούλου, Άβρα Παπαθανασίου και Σοφία Τζιτζίκου, η Έλενα Χατζημιχάλη από την «Αλληλεγγύη για Όλους» και στελέχη των δύο Υπουργείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση